OHRA Basisverzekering

In de basisverzekering zit de belangrijkste zorg, zoals huisarts, medicijnen, ziekenhuis, verloskunde, hulpmiddelen en ambulancevervoer. Met onze zorgverzekering kies je zelf door wie en waar je behandeld wordt. Geen verrassingen: je zorgkosten worden meestal vergoed. Al vanaf € 116,50 per maand.

In de basisverzekering zit de belangrijkste zorg zoals huisarts, medicijnen, ziekenhuis, verloskunde, hulpmiddelen en ambulancevervoer.

  • Zelf kiezen door wie en waar je behandeld wordt
  • Geen verrassingen: je zorgkosten worden meestal vergoed
  • Al vanaf € 116,50
Aanvullende verzekering Tandartsverzekering
Vanaf € 7,35 per maand Vanaf € 10,25 per maand
  • Jong of oud? Gewoon dezelfde premie
  • Geen medische selectie
  • Spoedzorg buitenland volledig vergoed
  • Kies voor 75% of 100% vergoeding
  • Tussentijds wijzigen geen probleem
  • Altijd een passend pakket
Ontdek meer Ontdek meer

Wij werken met 'vanaf' prijzen, omdat je onze verzekeringen online afsluit en je zaken online regelt. Daarom krijg je korting op je premie. Alleen personen van 18 jaar en ouder betalen deze premie. Wil je je collectief verzekeren dan kan de prijs afwijken.

Wat kost de OHRA Zorgverzekering?

Dat ligt eraan. Je kunt kiezen voor Online Gemak of voor collectief verzekeren.

Kies voor Online Gemak

Sluit je de zorgverzekering online af via OHRA.nl? Dan kies je voor de OHRA Online Gemak Zorgverzekering. Dit betekent dat je alles online regelt. Je krijgt 4% korting over de basispremie van € 121,35 per maand. Je betaalt dan € 116,50 per maand. Wil je een aanvullende verzekering afsluiten? Dan verandert de prijs.

Kies voor collectief verzekeren

Sluit je de zorgverzekering liever collectief af omdat je werknemer, lid of klant bent van een organisatie waarmee wij collectieve afspraken hebben gemaakt? Dan krijg je ook korting, maar deze verschilt per organisatie. Ook hier geldt dat de prijs verandert wanneer je voor een aanvullende verzekering kiest. Lees hier meer over collectief verzekeren.

Eigen risico en eigen bijdrage

Wat is eigen risico? Wat is verplicht eigen risico? En wat is de eigen bijdrage? Wij leggen het je haarfijn uit. In begrijpelijke taal.

Meer over Eigen risico en -bijdrage

OHRA App

Declareren, contact opnemen, even checken waar je voor verzekerd bent. De OHRA App geeft je duidelijkheid. Download hem nu.

Meer over de OHRA App

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Dan helpen wij je graag verder.

Naar de vragen

De Basisverzekering

Over de basisverzekering is een hoop te vertellen. Wettelijke regels, wat hij vergoedt en wat niet, waarom hij verplicht is voor iedereen, en nog veel meer. Weten hoe het precies zit? Wij zetten het voor je op een rij.

Kosten en korting

Een zorgverzekering dekt kosten voor zorg als je die nodig hebt. De overheid bepaalt de basisdekking, een verzekeraar bepaalt de premie. Wij leggen je uit hoe dat precies zit, en hoe het werkt met eventuele korting.

Zorgtoeslag

Onze premie is gunstig. Misschien heb je recht op een bijdrage in de kosten van jouw zorgverzekering. Dit heet de zorgtoeslag. De overheid heeft hiervoor regels opgesteld. Via de Belastingdienst check je hoe het werkt.