Kilometerverzekering

Auto. Verzekerd. Per kilometer.

Bereken je bundelprijs Meer informatie
 • Dagelijks opzegbaar
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • 24/7 hulp bij schade

Bundelz: de voordelige autoverzekering als je weinig rijdt

Rijd je met je auto ongeveer 5000 km per jaar of minder? Dan is Bundelz misschien iets voor jou. Met Bundelz betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt, we noemen dit een kilometerverzekering. Staat je auto stil? Dan betaal je niet, maar ben je wél verzekerd. Heel voordelig dus als je af-en-toe rijdt.

Een kilometerverzekering, hoe werkt dat?

Bundelz en OHRA werken samen. Rijd je weinig kilometers per jaar? Dan is Bundelz, de kilometerverzekering van OHRA echt iets voor jou. De kilometerverzekering werkt heel eenvoudig. Je koopt een bundel en bent dan voor 1.000 km verzekerd.
Is je bundel op? Dan start automatisch een nieuwe. Staat je auto wat langer stil? Dan ben je nog steeds verzekerd.
Een kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel kilometers je rijdt en met de Bundelz App heb je inzicht in je bundelverbruik.
De app synchroniseer je regelmatig via bluetooth en het internet met de kilometerteller in je auto.

Betalen bij gebruik en altijd verzekerd, wanneer kan dat?

Voorwaarden om bij Bundelz verzekerd te zijn:

 • Je leeftijd is minimaal 30 jaar
 • Je hebt een smartphone met bluetooth en mobiel internet met minimaal Android versie 5.0 of iOS versie 11.0. Dit is nodig om de kilometerteller te verbinden met de Bundelz App 
 • De kilometerteller moet passen in je auto. Dit kan bij de meeste auto’s vanaf bouwjaar 2004. Bij de berekening van de bundelprijs zie je direct of jouw auto geschikt is
 • De cataloguswaarde van je auto mag niet hoger zijn dan € 75.000
 • Je auto is geen zakelijke auto. Bundelz verzekert alleen auto’s per kilometer die privé gebruikt worden
 • Je auto rijdt op benzine, diesel of LPG. Bundelz verzekert geen hybride of elektrische auto's
 • Je kunt de Bundelz App downloaden op je telefoon

Betaal alleen voor gebruik

Je betaalt niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Zo betaal je alleen voor de kilometers die je écht rijdt.

Altijd inzicht

Onze kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel je rijdt. In de Bundelz App zie je hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt.

24/7 verzekerd

Als je bundel op is, start de volgende automatisch. Je rijdt dus nooit onverzekerd rond. Je bent ook verzekerd als je stil staat.

Ook goed om te weten

Handige overstapservice

Wil je overstappen naar Bundelz? Dan helpen wij je graag via onze gratis overstapservice. Geef na je aanvraag aan dat je gebruik wil maken van onze overstapservice.

Schadevrije jaren neem je mee

Bij de premieberekening van je bundel houden wij rekening met je schadevrije jaren. Rijd je een jaar schadevrij? Dan krijg je een schadevrij jaar erbij en meer korting.

Samenwerking

Bundelz en OHRA werken samen. Rijd je weinig kilometers per jaar? Dan is Bundelz, de kilometerverzekering van OHRA echt iets voor jou. Word je een Bundelz klant? Bereken snel en eenvoudig je bundelprijs via de website van Bundelz.

Autoverzekering per kilometer afsluiten

Bij ons stel je zelf je kilometerverzekering samen. Je kiest uit 2 basisdekkingen: WA of All-Risk, daarnaast kun je nog de aanvullende dekking Schadeverzekering Inzittenden afsluiten. Hiermee zijn de bestuurder en passagier(s) verzekerd voor schade door een verkeersongeval. Denk bijvoorbeeld aan verwondingen, inclussief smartengeld en schade aan eigendommen zoals bagage.

WA

 • Schade aan (spullen van) anderen
 • 24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
 • Dekking in het buitenland

WA Casco (All-Risk)

 • Schade aan (spullen van) anderen
 • 24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
 • Dekking in het buitenland
 • Aanrijding, ook schade aan je eigen auto
 • Brand, storm, natuur
 • Inbraak, diefstal, joyriding
 • Ruitschade
 • Hulp bij mechanisch defect aan auto in het buitenland
 • 2 jaar de nieuwwaarde voor je nieuwe auto
 • 2 jaar de aanschafwaarde van je occasion

Welke dekking past bij jou?

Verplichte WA-verzekering

Ga je met je auto de weg op? Dan is de WA-verzekering verplicht. De WA-verzekering vergoedt schade die je met je auto aan personen of goederen veroorzaakt. Als je weinig kilometers rijdt, kan een standaard WA-verzekering duurder zijn. Betalen per kilometer voor je verzekering is dan een goede optie.

All-Risk autoverzekering

Kies je voor een kilometerverzekering met All-Risk dekking? Dan heb je de meest uitgebreide autoverzekering, ook als je af en toe rijdt. Bijna alle schades aan je eigen auto zijn verzekerd, ook als je hier zelf schuldig aan bent. Schade aan anderen of spullen van anderen zijn ook verzekerd. Schade in het buitenland? Geen zorgen. Je krijgt direct hulp.

Schadeverzekering Inzittenden

De Schadeverzekering Inzittende is een aanvullende dekking. Hiermee zijn de bestuurder en passagier(s) verzekerd voor schade door een verkeersongeval. Denk bijvoorbeeld aan verwondingen, inclussief smartengeld en schade aan eigendommen zoals bagage.

Onze partners

Webfleet Solutions

Levert de kilometerteller voor in je auto. Als we je verzekeren ontvang je deze kilometerteller automatisch per post bij je thuis.

KwikFit

Biedt gratis hulp als het niet lukt om de kilometerteller in je auto te plaatsen. Omdat je er dan toch bent, doen zij meteen een gratis bandeninspectie en accucheck.

Veelgestelde vragen

 • Is de Bundelz verzekering af te sluiten voor iedere auto?

  Om onze kilometerverzekering af te sluiten moet de Bundelz kilometerteller in je auto passen. De meeste auto's vanaf bouwjaar 2004 zijn hiervoor geschikt. In deze auto's is namelijk een OBD II poort aanwezig, waar de kilometerteller in moet om de data door te geven. Heb je al een apparaat in deze poort? Let dan op, de kilometerteller werkt namelijk niet met een splitter. 

  Bundelz is niet geschikt voor oldtimers, geïmporteerde auto’s, zakelijke auto’s en campers. Ook een hybride of elektrische auto kun je niet via Bundelz verzekeren.

 • Ik betaal de verzekering per kilometer, ben ik dan wel verzekerd als mijn auto stil staat?

  Ja, je auto is ook verzekerd als hij stil staat. Voor een stilstaande auto gelden de voorwaarden van onze standaard polisvoorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat stormschade aan je auto verzekerd is als je een All Risk verzekering hebt.

 • Hoe lang is een bundel van 1.000 kilometer geldig?

  Elke bundel is 12 maanden geldig. Heb je na 12 maanden minder dan 1.000 kilometer gereden? Dan vervallen de kilometers die nog in je bundel zitten. Je krijgt dan automatisch een nieuwe bundel die weer 12 maanden geldig is. Voordat wij een nieuwe incasso uitvoeren ontvang je van ons een e-mail.

 • Staat je vraag er niet tussen?

  Bekijk dan de andere veelgestelde vragen.

Tips voor je kilometerverzekering

Bekijk meer blogs met handige tips voor jou en je auto.

Zo rijd je groen en voordelig! 5 tips

Weinig rijden, voordelig verzekeren

4 tips om kosten te besparen

Standaard autoverzekering of premie per kilometer