Rechtsbijstandverzekering

Samen op zoek naar een oplossing

  • Ruim 800 juridisch specialisten staan klaar voor jou en je gezin
  • Altijd gratis telefonisch advies
  • Keuze uit 4 dekkingen die aansluiten op wat jij wil

Met onze rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor

Je hoopt dat het niet gebeurt, maar je kunt het nooit uitsluiten: dat je met iemand een groot conflict krijgt. Zo groot dat je er niet in je eentje uitkomt. Dat hoeft ook niet. Met onze rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor.

Onze steun bij wat voor conflict dan ook

Voor je het goed en wel beseft, kun je een grote ruzie hebben. Bijvoorbeeld met je huisbaas, die verantwoordelijk is voor een lekkage. Met je werkgever, die je op straat zet. Met de automobilist, die je heeft aangereden. Of met die kennis, die van je vakantiehuisje een ruïne heeft gemaakt. Bij heel veel conflicten, met wie dan ook, steunen we jou. Met onze 4 dekkingen op maat.

Weet jij of je dubbel verzekerd bent?

Als je een rechtsbijstandverzekering afsluit, kun je kiezen voor de dekking Verkeer. Maar misschien ben je in het verkeer al verzekerd van rechtsbijstand. Bijvoorbeeld met je autoverzekering. Natuurlijk wil je niet dubbel verzekeren. Lees meer over de verschillende dekkingen en voorkom dat je dubbel verzekerd bent.

Een team voor de beste oplossing

Als je de juiste dekking hebt afgesloten, krijg je bij een conflict de hulp van de juridisch specialisten en advocaten van DAS. Zonder dat het je iets kost. Als het nodig is, vergoeden we ook externe deskundigen. Die kosten worden vergoed tot het kostenmaximum dat geldt voor jouw conflict. Voor je het weet, heb je een heel team om je heen. Denk aan: advocaten, mensen die de schade afhandelen, deurwaarders. Noem maar op! Met zijn allen voor jou.