Documenten OHRA Zorgverzekeringen

De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. We hebben ook een aantal aanvullende verzekeringen. We geven je graag inzicht in de verschillende voorwaarden en vergoedingen. Ook als je bijvoorbeeld in het buitenland woont. En we zetten de documenten die je nodig kunt hebben met een OHRA Zorgverzekering overzichtelijk op een rij.

OHRA Zorgverzekering en aanvullende verzekeringen

Als je een zorgverzekering gaat kiezen, maar ook als je al een zorgverzekering hebt, is het fijn om alle voorwaarden en vergoedingen op een rij te hebben. Of misschien wil je de vergoedingen van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Bekijk dan de Pakketvergelijker (pdf).

Zorgverzekering buitenland

Als je in het buitenland woont of werkt, kunnen er andere regels gelden voor je zorgverzekering. Bekijk de voorwaarden en vergoedingen.

Premieoverzicht OHRA Zorgverzekering

In het premieoverzicht (pdf) vind je de maandpremies van de OHRA Zorgverzekering. Niet alleen de maandpremie bij een verplicht eigen risico maar ook de maandpremies bij de keuze voor een vrijwillig eigen risico staan in het document.

Algemene documenten

Voor veel verzekeringszaken heb je formulieren nodig. Bijvoorbeeld om kosten te declareren. En soms wil je de reglementen en tarieven nakijken. Hier vind je wat je nodig hebt:

OHRA Health Care Insurance

Reactietermijnen

Wij vinden het belangrijk om je snel te helpen, je vragen te beantwoorden of een declaratie te behandelen. Vaak lukt dat ook snel. En soms hebben we wat meer tijd nodig. In ons overzicht reactietermijnen (pdf) staat binnen hoeveel dagen je een antwoord of reactie van ons krijgt.