Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering hoeft niet, maar het kan wel handig zijn als je zorg nodig hebt die de basisverzekering niet vergoedt.

  • Je krijgt meer zekerheid en je kunt hoge kosten voorkomen
  • Een aanvullende verzekering sluit je af in combinatie met de OHRA Basisverzekering
  • Heb je kinderen jonger dan 18 jaar? Die kun je bij OHRA gratis meeverzekeren op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner
  Sterk Aanvullend Extra Aanvullend Uitgebreid 

Maandbedrag

€ 7,35
vanaf
 € 12,24
vanaf
€  22,98
vanaf
€ 43,61
Spoedeisende medische zorg buitenland (wereld)
  •  
  •  
  •  
  •  
Behandelingen fysio-/oefentherapie 9 9 9 18
Alternatieve zorg
  •  
€ 250,- € 500,- € 750,-
  Bereken je premie Bereken je premie Bereken je premie Bereken je premie
  Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

Wij werken met 'vanaf' prijzen, omdat je onze verzekeringen online afsluit en je zaken online regelt. Daarom krijg je korting op je premie. Alleen personen van 18 jaar en ouder betalen deze premie. Wil je je collectief verzekeren dan kan de prijs afwijken.

Wat wordt wel en niet vergoed?

Wil je je naast de basisverzekering uitgebreider verzekeren voor zorg als fysiotherapie, orthodontie of alternatieve geneeswijzen? Kies dan voor één van onze aanvullende verzekeringen. Wil je precies weten wat wel en wat niet wordt vergoed, kijk kan bij het overzicht van alle vergoedingen.

OHRA Zorgverzekerd op Reis

Zorgeloos op reis? De basisverzekering verzekert spoedeisende zorgkosten in het buitenland vaak niet of niet volledig. Daarom hebben wij OHRA Zorgverzekerd op reis. Een losse module, speciaal voor spoedeisende zorgkosten.

Fysio Meeneemservice

Houd je aan het einde van het jaar fysiobehandelingen over? Dat is fijn! Want die kun je met de Fysio Meeneemservice meenemen naar het volgende jaar. Deze service sluit je af in combinatie met een aanvullende verzekering. De Fysio Meeneemservice kost je maximaal € 1,50 per maand extra.

Collectief verzekeren

Ben jij werknemer, lid of klant bij een organisatie die collectieve afspraken met ons heeft gemaakt? Je profiteert dan van extra korting op de basisverzekering en eventuele aanvullende verzekering. En je hebt recht op gratis gezondheidsdiensten.

Eigen risico en eigen bijdrage

Goed om te weten: voor je aanvullende verzekering geldt géén eigen risico of eigen bijdrage. Deze gelden alleen voor zorg vanuit de basisverzekering.

Altijd welkom

We accepteren je altijd en er is geen wachttijd. Je kunt dus direct gebruik maken van je vergoedingen. En word je een jaartje ouder? Iedereen betaalt dezelfde premie.

Meegroeiservice

Is er iets veranderd in je leven? Dan kun je in sommige gevallen je aanvullende verzekering tijdens het jaar wijzigen met de OHRA Meegroeiservice.

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag aan onze virtuele assistent.