OHRA Zorgverzekering met collectief voordeel

Wij hebben met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Dit betekent dat jij als werknemer, lid of klant profiteert van collectieve meerwaarde bij je OHRA Zorgverzekering. Zoals korting op aanvullende verzekeringen. En je gezin profiteert mee. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Maar collectief verzekeren is méér dan alleen korting. Daarom profiteer je ook van extra collectief voordeel. Of zoals wij dat noemen: collectieve méérwaarde. We vertellen je er graag meer over.

Information about the OHRA Health Insurance is also available in English.

Voordelen OHRA Zorgverzekering

Heb je onverhoopt zorg nodig? Dan ben je met OHRA verzekerd van goede zorg. Jij kiest de zorgverlener die het beste voor jou is. Die specialistische kliniek waar je snel geholpen wordt, of de fysio om de hoek bijvoorbeeld.

 • Standaard voordelen OHRA Zorgverzekering

  • 100% keuzevrijheid voor fysiotherapeut, ziekenhuis en specialistische kliniek. Wij betalen de rekening
  • Gratis Tandongevallendekking bij je aanvullende verzekering. Tot € 20.000,- per ongeval
  • Fysio Meeneemservice: fysio op je aanvullende verzekering over in 2024? Neem tot 9 behandelingen mee naar 2025. Voor maximaal € 1,50 per maand
  • Spoedeisende zorg in het buitenland volledig vergoed op alle aanvullende verzekeringen

  Wil je meer informatie over onze zorgverzekering? Bekijk dan de polisvoorwaarden of onze Vergoedingenwijzer.

 • Voor jou: collectieve meerwaarde

  Maar de collectieve zorgverzekering van OHRA biedt méér. Wij vinden het ook belangrijk dat je op een leuke en makkelijke manier aan jouw vitaliteit werkt. Dat kan met het gratis pakket OHRA Gezond, met onder andere:

  • Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. € 62,50
  • Recharge360: een well-being platform met coach t.w.v. € 124,50
  • Online mindfulness t.w.v. € 60,-
  • Persoonlijke geldplannen

Ook profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent

Ook als je eigenlijk nooit ziek bent, hebben we oog voor jou. Want bij de collectieve zorgverzekering van OHRA gaat het om méér dan je lichamelijke gezondheid. Het draait om vitaliteit. Mooi als je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Maar óók als je over het algemeen OK in je vel zit. Want zeg eens eerlijk… hoe vitaal ben jij? ’s Avonds bankhangen of wandelen? Gezond koken of een afhaalhap? Er zijn er altijd verbeterstapjes te zetten als het gaat om je vitaliteit. Niemand kan altijd even energiek zijn. Maar OHRA helpt je wel om het beste uit jezelf te halen. ‘Goed, beter, bést in je vel’ noemen wij dat.

Jouw leven, jouw zorg: keuzevrijheid die vérder gaat 

Bij OHRA sta jij aan het roer en heb jij zelf de regie in handen. Jouw wensen en keuzes staan voorop. Want het is jóuw leven, jóuw zorg. Dat is wat wij bij OHRA échte keuzevrijheid noemen. Zo kies je bij OHRA je eigen zorgverlener. Maar bij OHRA gaat keuzevrijheid verder. Het gaat ook om zorg op het moment dat jij het nodig hebt. Of over zorg als je (bijna) nooit ziek bent of juist flink aan de slag wilt met jouw vitaliteit. Op een manier die bij jou past. Daarnaast gaat het bij keuzevrijheid ook over het samenstellen van jouw persoonlijke zorgpakket. Kortom, keuzevrijheid in de brede zin van het woord. 

Het hele gezin profiteert

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kies uit onze basisverzekering, onze aanvullende verzekeringen en onze tandartsverzekeringen. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. Precies weten wat wij vergoeden? Check dan onze Vergoedingenwijzer.

Collectief verzekeren?

Kijk of jij je collectief kunt verzekeren bij OHRA.

Zoek je collectiviteit

Alle ins en outs over onze zorgverzekering

Vragen over onze zorgverzekering? Wil je iets weten over een specifiek onderwerp of meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk dan onze OHRA Zorg Wegwijzer. Daar vind je alle onderwerpen overzichtelijk op een rij en vind je snel het antwoord op je vragen. Zelfs op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

De OHRA Zorg Wegwijzer