De collectieve zorgverzekering van OHRA

Wist je dat je bij OHRA terecht kunt voor een collectieve zorgverzekering voor je medewerkers of de leden van jouw organisatie? Zowel jouw organisatie, medewerkers en leden profiteren dan van collectieve meerwaarde.

Keuzevrijheid voor fysiotherapeut, ziekenhuis en specialistische kliniek

Als je medewerkers of leden onverhoopt zorg nodig hebben, dan wens je ze uiteraard het beste. Wij vinden het logisch dat zij snel en goed geholpen worden door de zorgverlener van hun voorkeur. De fysio om de hoek bijvoorbeeld. Of de specialistische kliniek, waar ze snel terecht kunnen. Met een zorgverzekering van OHRA kiezen medewerkers en leden hun huisarts,  fysio, ziekenhuis of specialistische kliniek. Wij betalen de rekening meestal volledig. Er zijn 2 uitzonderingen. Maken je medewerkers of leden gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betalen zij zelf.  

Gezond & vitaal zijn en blijven

Maar de collectieve zorgverzekering van OHRA biedt méér. Wij vinden het ook belangrijk dat je medewerkers en leden op een leuke en makkelijke manier aan hun vitaliteit werken. Dat kan met het gratis pakket OHRA Gezond. Boordevol diensten en services om de vitaliteit van je medewerkers of leden te verbeteren. Voor medewerkers en leden die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar ook voor hen die over het algemeen ok in hun vel zitten. Want ook dan zijn er altijd verbeterstapjes te zetten als het gaat om vitaliteit. Want niemand kan altijd éven energiek zijn. Goed, beter, bést in je vel noemen wij dat.

Kortom: bij OHRA profiteren je medewerkers of leden óók van hun zorgverzekering als ze niet ziek zijn.

Bij OHRA is iedereen welkom

Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende verzekering en niet voor de tandartsverzekering. Ook hanteren wij geen leeftijdsafhankelijke premies. En gezinsleden profiteren mee. Kinderen tot 18 jaar zijn bovendien gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide dekking van de ouders.

Afsluiten?

Als werkgever sluit je bij OHRA al een collectieve zorgverzekering als je 300 medewerkers of meer hebt. Als ledenorganisatie kun je bij ons terecht vanaf 5.000 leden. Interesse? Neem direct contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze collectieve zorgverzekering voor: