Collectieve zorgverzekering van OHRA

Wist je dat je bij OHRA terecht kunt voor een collectieve zorgverzekering voor je medewerkers of de leden van jouw organisatie? Zowel jouw organisatie, medewerkers en leden profiteren dan van korting. Maar de OHRA Zorgverzekering biedt meer dan alleen korting. Geen overbodige luxe in een samenleving die steeds drukker wordt en meer en meer van ons vraagt.

Gezond zijn en blijven

OHRA biedt verschillende diensten en services aan om de gezondheid van je medewerkers of leden te verbeteren. Hiermee regel je de beste zorg voor je medewerkers of leden en draag je bij aan een betere gezondheid. Denk aan bijvoorbeeld een gratis online gezondheidscheck. 

Kies zelf je zorgverlener

Je medewerkers of leden kiezen bij ons zelf hun zorgverlener. Bijvoorbeeld hun arts, fysio of ziekenhuis. Wij betalen de rekening in de meeste gevallen volledig.

Bij OHRA is iedereen welkom

Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende verzekering en niet voor de tandartsverzekering. Er kan direct gebruik gemaakt worden van de vergoedingen, zoals bijvoorbeeld orthodontie. En gezinsleden profiteren mee. Kinderen tot 18 jaar zijn bovendien gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide dekking van de ouders.

Afsluiten?

Als werkgever sluit je bij OHRA al een collectieve zorgverzekering als je 300 medewerkers of meer hebt. Als ledenorganisatie kun je bij ons terecht vanaf 5.000 leden. Interesse? Neem direct contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze collectieve zorgverzekering voor: