Fitte medewerkers met de collectieve zorgverzekering van OHRA

Een collectieve verzekering heeft veel voordelen. De korting die het oplevert, is waarschijnlijk wel bekend. Maar wist je dat het ook goed is voor de gezondheid van je medewerkers. Voor hun levensstijl. En daardoor ook weer voor jouw bedrijf. Bij onze collectieve verzekering bieden we namelijk allerlei diensten aan. Hiermee regel je de beste zorg voor je medewerkers en draag je bij aan een betere gezondheid. En je weet het, hoe beter zij zich voelen, hoe beter het met jouw bedrijf gaat.

Nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA?

Heeft jouw bedrijf, ledenorganisatie, vereniging of branche nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA afgesloten? En heb je als werkgever minimaal 1500 werknemers of als ledenorganisatie, vereniging of branche minimaal 1500 leden? Dan is de collectieve zorgverzekering van OHRA mogelijk interessant. Informeer snel naar de mogelijkheden bij onze afdeling Verkoop via mail of telefoon +31 (0)26 400 88 11.

Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.

Welke korting krijgen jouw medewerkers of leden?

Heb je voor je bedrijf, vereniging of branche een collectieve zorgverzekering afgesloten voor je medewerkers of leden? En wil je weten welke korting zij kunnen krijgen? Klik dan op de button 'Zoek je collectiviteit'. Vul daar dan de naam van je organisatie in. Je hoeft maar 2 letters te typen en dan verschijnt je organisatienaam al. Daarna zie je informatie die toegespitst is op jouw organisatie.

Gezond zijn en blijven bij OHRA

OHRA biedt verschillende diensten en services aan om de gezondheid van je medewerkers of leden te verbeteren. We lichten er een paar toe. Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met je accountmanager.

OHRA FitzMe

Met OHRA FitzMe kun je je medewerkers helpen een gezonde levensstijl te krijgen. Er staan artikelen op die zij kunnen delen, tests die ze kunnen maken en modules die helpen ongezond gedrag te veranderen.

Ga naar OHRA FitzMe

OHRA Gezond

Sluit je voor je medewerkers de collectieve OHRA Zorgverzekering af? Als je kiest voor de basisverzekering krijgen ze gratis de module OHRA Gezond. Met deze module krijgen ze een volledige gezondheidsscan vergoed en ook sportmedisch advies, gezondheidscursussen en beweegprogramma's.

Ga naar OHRA Gezond

De OHRA Zorg Assistent

De kans is groot dat een aantal van je medewerkers mantelzorger is. En dat zij het lastig vinden om een goede balans te vinden tussen gezin, werk en mantelzorg. Hierdoor kunnen zij overbelast raken. OHRA wil dit risico beperken met de OHRA Zorg Assistent: de navigator door het doolhof van wetten, regels en instanties.

Ga naar de OHRA ZorgAssistent