Vitale medewerkers, een vitaal bedrijf

De collectieve OHRA Zorgverzekering heeft oog voor je medewerkers en bedrijf. Werknemers krijgen o.a. een aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarde met korting. Maar wij hebben ook oog voor duurzame inzetbaarheid. We bieden daarom verschillende services gericht op de vitaliteit van je medewerkers, maar ook op die van jou als werkgever.

Een steuntje in de rug voor je medewerkers

We helpen je medewerkers om op een makkelijke en leuke manier aan hun levensstijl te werken. Helemaal gratis! Dat doen we op verschillende manieren. Zodat er altijd wel iets bij zit dat bij de persoonlijke behoeftes van je medewerkers past. 

Welly App

Gericht op preventie en het vroeg opsporen van mogelijke gezondheidsrisico’s. Een complete aanpak gericht op ‘Body, Mind & Food’. Het programma wordt volledig afgestemd op de persoonlijke situatie van je medewerkers. Zij krijgen een persoonlijk trainingsprogramma met een persoonlijke coach. 

Lees meer over Welly App

 

OHRA Gezond

Medewerkers profiteren van een breed scala aan gezondheidsdiensten om zelf actief aan hun vitaliteit te werken. Zoals preventief onderzoek en de Persoonlijke Gezondheidscheck: een online vragenlijst met een unieke checkbox voor thuis om de bloedsuiker en cholesterol te controleren. Met een eenvoudige vingerprik. Met het persoonlijke gezondheidsrapport kunnen je medewerkers direct aan de slag met hun gezondheid. Natuurlijk is hun privacy volledig gewaarborgd.

Meer informatie

 

Wij bieden meer

De Welly App en OHRA Gezond komen bovenop onze standaard services, waar al onze verzekerden gebruik van kunnen maken. Services die zeker ook van pas komen bij je medewerkers en je bedrijf:

 • De unieke OHRA Fysio Meeneemservice

  Je medewerkers nemen maximaal 9 ongebruikte fysiobehandelingen mee naar het nieuwe jaar. Lees meer over deze unieke service!

 • Kies zelf je zorgverlener

  Met de OHRA Zorgverzekering kiezen je medewerkers zelf hun zorgverlener. Bijvoorbeeld hun arts, fysio of ziekenhuis. Wij betalen de rekening in de meeste gevallen volledig

 • Mantelzorg ondersteuning

  Wij helpen je medewerkers om werk en mantelzorg te combineren. Met de OHRA Zorg Assistent wijzen wij ze de weg door het doolhof van wetten, regels en instanties. De OHRA Mantelzorgmakelaar neemt regeltaken over. En wij bieden je medewerkers een mantelzorgcursus of vervangende mantelzorg.

 • SkinVision app

  Ziet je medewerker een verdacht plekje op de huid? De SkinVision app geeft in 30 seconden duidelijkheid met een risicobeoordeling.

 • Vraag de dokter

  Soms zitten medewerkers met een medische vraag die ze even snel aan een deskundige willen stellen. Dat kan. Met de app Vraag de dokter. Medewerkers chatten direct gratis met een verpleegkundige, wanneer het hun uitkomt. Lees meer over de app Vraag de dokter

 • OHRA Meegroeiservice

  Verandert er iets in het leven van je medewerkers? Dan passen zij eenmaal per jaar, tussentijds de aanvullende verzekering aan. Naar boven of naar beneden. Zo hebben zij altijd een passende zorgverzekering. Lees er meer over.

Oog voor jou als werkgever

Natuurlijk hebben we ook oog voor jou als werkgever. Oog voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en daarmee de continuïteit van je bedrijf. We zeiden het al: we werken samen aan een duurzaam bedrijf. Of het nu gaat om inzicht, preventie, advies, wachtlijstbemiddeling of het besparen van kosten: wij staan voor je klaar.

 • Met een gratis Periodiek Medisch Onderzoek

  Je voldoet niet alleen aan je wettelijke plicht om deze aan te bieden. Je ontvangt ook een duidelijke rapportage met direct inzicht in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers.

 • Met de OHRA Zorgmakelaar

  Je persoonlijke aanspreekpunt voor al je zorg- en interventievragen. Voor een snelle terugkeer van zieke medewerkers via interventies of wachtlijstbemiddeling. Of voor preventie en oplossingen die (verder) verzuim kunnen voorkomen. Uiteraard hebben we hierbij oog voor de kosten, zodat deze zo laag mogelijk blijven.

  In 2020 heeft de OHRA Zorgmakelaar maar liefst 1.700 interventies succesvol ingezet. Medewerkers gingen daarbij gemiddeld 32 dagen eerder weer aan de slag. Lees meer over de OHRA Zorgmakelaar

 • Met grensoverschrijdende dienstverlening

  Richt je bedrijf zich over de grens? Dan bieden wij je twee speciale services, gericht op gezonde medewerkers in binnen- en buiten de landsgrenzen: 

  OHRA Expat Health Service

  1 serviceloket voor al je internationale medewerkers. Zo zijn zij altijd en overal goed verzekerd tegen zorgkosten. Binnen en buiten Nederland. Ook als de zorgkosten (deels) buiten de dekking van de Nederlandse basisverzekering vallen.

  Lees er meer over.

  De OHRA International Service Desk 

  De vraagbaak voor al je internationale zorgvragen. Of het nu gaat om gedetacheerde of gepensioneerde medewerkers in het buitenland, expats of grensarbeiders. Mail naar Verdragen@ohra-zorg.nl of bel met 046 459 51 35.

 • Met het ontdubbelen van zorgkosten

  Uiteraard wil je investeren in gezonde werknemers. Maar we begrijpen ook dat je de kosten graag zo laag mogelijk houdt. Wij helpen je om het reguliere deel van de zorgkosten ten laste te laten vallen van de zorgverzekering van je medewerkers. 

  Bekijk hoe je je werknemers zo gezond mogelijk houdt, tegen lagere kosten. 

Afsluiten?

Heeft jouw bedrijf minimaal 300 medewerkers en heb je nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA afgesloten? Dan is de collectieve zorgverzekering van OHRA mogelijk interessant. Informeer snel naar de mogelijkheden bij onze afdeling Verkoop. Bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.