Goed, beter, best in je vel met OHRA

Vitaal en energiek zijn. Eigenlijk wil iedereen dat. Maar vaak is het toch lastig om te werken aan je eigen vitaliteit. Daar heeft OHRA wat op gevonden. Om vitaal te worden en te blijven.

Altijd en overal

De waan van de dag, de drukte thuis en op het werk, geen zin… OHRA helpt je hierbij. Met verschillende (eHealth) diensten die jij naar eigen keuze kunt inzetten. Altijd en overal te gebruiken, passend bij jouw persoonlijke situatie en behoeften. En je persoonlijke doelen. Want die zijn voor iedereen anders. Misschien wil je écht meters maken met jouw vitaliteit. Of misschien gaat het bij jou vaak gewoon wel zijn gangetje maar zijn er wel wat puntjes waar je aan zou willen schaven. Bij OHRA profiteer je ook van je zorgverzekering als je niet ziek bent. Bekijk je mogelijkheden en haal eruit wat erin zit!

Goed om te weten: privé blijft privé

Maak je gebruik van een van de gezondheidsdiensten? Dan is het goed om te weten dat wij nooit inzicht hebben in jouw persoonlijke gegevens. Privé blijft dus altijd privé.

(eHealth) voor iedereen

De volgende diensten gelden voor ál onze verzekerden. Doe er je voordeel mee!

Online geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Sneller geholpen met een online behandeling. In je eigen, vertrouwde omgeving met Online GGZ.

SkinVision app

Zie je een verdacht plekje op de huid? Controleer dit dan gelijk met de SkinVision app. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vraag de dokter app

Heb je een medische vraag? Met de app Vraag de dokter chat je direct én gratis met een verpleegkundige, wanneer het jou uitkomt.

Spoedzorg op reis app

Met de Spoedzorg op reis app kun je rekenen op hulp in het buitenland. Bijvoorbeeld als je op vakantie een gekke allergische reactie krijgt.

Online gezondheidscursus

Volg je EHBO- of reanimatiecursus deels online. Alleen het praktijkdeel is op locatie. Altijd nuttig. Voor jou en de ander. Bekijk snel hoe het zit.

De OHRA Assistenten

Wist je dat OHRA ook assistenten heeft die je kunnen ondersteunen bij jouw (mentale) vitaliteit? Voor je financiën bijvoorbeeld, of als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste instanties in de zorgwereld.

OHRA Zorg Assistent

Vind als mantelzorger je weg in het doolhof van wetten, regels en instanties met de OHRA Zorg Assistent. Zo heb je alles op een rij.

OHRA Coach Assistent

Last van stress en spanning? De OHRA Coach Assistent neemt je in 3 stappen mee in de wereld van jouw stress.

OHRA Budget Assistent

De OHRA Budget Assistent wijst je de weg als het gaat om alles rondom je financiën: alle informatie en relevante instanties op één plek.

Ook profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent

Bij OHRA profiteer je ook van je zorgverzekering als je niet ziek bent. Met pakketdiensten waarmee je op een leuke en makkelijke manier aan je vitaliteit werkt. Voor een goede balans tussen energie, motivatie en veerkracht. Handig als je over het algemeen oké in je vel zit en bepaalde punten op een makkelijke manier toch nog wat wilt verbeteren. Of als je echt meters wilt maken met jouw vitaliteit. Goed, beter, best in je vel noemen wij dat bij OHRA. Afhankelijk van hoe jij bij OHRA verzekerd bent, profiteer je van het gratis pakket OHRA Gezond, OHRA Energiek of OHRA Balans:

 • OHRA Gezond

  Je krijgt OHRA Gezond als je collectief verzekerd bent via je werkgever of ledenorganisatie.

 • OHRA Energiek

  Je krijgt OHRA Energiek als je onze zorgverzekering OHRA Online Gemak hebt.

 • OHRA Balans

  OHRA Balans is voor iedereen die anders verzekerd is dan via de werkgever/ledenorganisatie of via OHRA Online Gemak.

 • Weten van welk dienstenpakket jij gebruik kunt maken?

  Je checkt dit heel eenvoudig je polis in Mijn OHRA Zorgverzekering. Op je polis zie je welk pakket jij standaard krijgt bij je basisverzekering en waar je dus gebruik van kunt maken.

Verzekerd via werkgever of ledenorganisatie? OHRA Gezond!

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever of ledenorganisatie? Dan krijg je het pakket OHRA Gezond standaard bij je basisverzekering. Een pakket bomvol diensten om vitaler te worden of te blijven. Er zit altijd iets voor je bij dat bij jouw behoeften en persoonlijke situatie past.

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van het pakket OHRA Gezond.

Persoonlijke gezondheidscheck

Krijg inzicht in eventuele gezondheidsrisico’s. Spoor problemen vroeg op of voorkom ze.

Recharge360

Slim met drukte omgaanzodat je meer energie hebt en (nog) lekkerder in je vel zit? Het well-being platform Recharge360 geeft je handvatten.

Online mindfulness

Pak je rust met aandacht voor het ‘hier en nu’. Zo ben je de waan van de dag en drukke samenleving beter de baas.

Online geldplannen

Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Een overzicht van je uitgaven geeft rust. Online geldplannen van het Nibud helpen je daarbij.

Mantelzorgmakelaar

Zorg je voor een ander? De OHRA Mantelzorgmakelaar ondersteunt je bij het organiseren van de nodige hulp.

En meer...

Maak gebruik van een sportarts als je (weer) wilt gaan sporten, preventieve onderzoeken of gezondheidscursussen.

OHRA Energiek en OHRA Balans

Ook als je niet collectief verzekerd bent via je werkgever of ledenorganisatie kun je gebruik maken van vitaliteitsdiensten. Heb jij onze zorgverzekering OHRA Online Gemak? Dan krijg je het pakket OHRA Energiek standaard bij je basisverzekering. Ben je niet collectief verzekerd via je werkgever of ledenorganisatie en heb je ook niet onze zorgverzekering OHRA Online Gemak? Dan krijg jij standaard het pakket OHRA Balans! Weten van welk pakket jij gebruik kunt maken? Check direct je polis in Mijn OHRA Zorgverzekering.

OHRA Energiek

Check je gezondheid met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Met vingerprik voor suiker en cholesterol. Of ga voor een preventief onderzoek, gezondheidscursussen of sportmedisch advies.

OHRA Balans

Check je gezondheid met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Met vingerprik voor suiker en cholesterol. Ga direct aan de slag met de resultaten via het well-being platform Recharge360. Of ga je toch voor mindful werken of grip op je financiën?

Standaard naast onze vitaliteitsdiensten

Naast bovenstaande aanvullende diensten bovenop je zorgverzekering, krijg je ook veel vergoed vanuit je OHRA Zorgverzekering als je je levensstijl wilt verbeteren. En als iets niet (helemaal) vergoed wordt, bieden de OHRA Klantvoordelen uitkomst.

Je vitaliteit en je OHRA Zorgverzekering

Wist je dat jouw OHRA Zorgverzekering ook zorg bevat voor als je niet ziek bent? Dan bedoelen we: diensten die bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl? En veel zit al gewoon in je vergoedingen. Bekijk snel waar het om gaat.

Je vitaliteit en de OHRA Klantvoordelen

Omdat we niet álles kunnen vergoeden (zonder dat de premie onbetaalbaar wordt), bieden we je korting voor producten en diensten via partners waar wij mee samenwerken. Kost jou geen cent extra premie!

Alle ins en outs over onze zorgverzekering

Vragen over onze zorgverzekering? Wil je iets weten over een specifiek onderwerp of meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk dan onze OHRA Zorg Wegwijzer. Daar vind je alle onderwerpen overzichtelijk op een rij en vind je snel het antwoord op je vragen. Zelfs op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had!