Beter in je vel met OHRA

Vitaal en energiek zijn. Eigenlijk wil iedereen dat. Maar vaak is het toch lastig om te werken aan je eigen vitaliteit. De waan van de dag, de drukte thuis en op het werk, geen zin… OHRA helpt je hierbij. Met verschillende diensten die jij naar eigen keuze kunt inzetten. Waaronder ook een aantal handige eHealth diensten. Altijd en overal te gebruiken, passend bij jouw persoonlijke situatie en behoeften. En je persoonlijke doelen. Want die kunnen ook bij iedereen anders zijn. Misschien wil je écht meters maken met jouw vitaliteit. Of misschien gaat het bij jou vaak gewoon wel zijn gangetje maar zijn er wel wat puntjes waar je aan zou willen schaven. Bij OHRA profiteer je ook van je zorgverzekering als je niet ziek bent. Bekijk je mogelijkheden en haal eruit wat erin zit! 

Aan de slag! 

De diensten waar je gebruik van kunt maken zijn afhankelijk van de zorgverzekering die je bij OHRA hebt.  

Praktische eHealth diensten voor iedereen

De volgende diensten en vergoedingen gelden voor ál onze zorgverzekerden. 

  • SkinVision app:
    Verdacht plekje op je huid? Check deze gratis met de SkinVision app. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. 
  • Vraag de dokter app: 
    Soms zit je met een medische vraag die je even snel aan een deskundige wilt stellen. Dat kan. Met de app Vraag de dokter. Je chat direct gratis met een verpleegkundige, wanneer het jou uitkomt. Dat is pas flexibel! 

  • Online GGZ: 
    Sneller geholpen in je eigen, vertrouwde omgeving met Online GGZ. Vergoed vanuit de basisverzekering.

Collectief verzekerd? Extra voordeel met OHRA Gezond

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever of ledenorganisatie? Dan kun je ook gebruik maken van onderstaande gezondheidsdiensten. Dan krijg jij de module OHRA Gezond standaard bij jouw OHRA Zorgverzekering. Hiermee werk jij op een leuke en makkelijke manier aan jouw eigen vitaliteit. Voor een goede balans tussen energie, motivatie en veerkracht. Denk aan een gezondheidscheck of een well-being app. Ook handig als je over het algemeen OK in je vel zit. Want ook dan zijn er nog stappen te zetten. Zo heb je ook profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent. Meer weten? Lees dan snel verder

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van OHRA Gezond. 

En: privé blijft privé! 

Maak je gebruik van een van de gezondheidsdiensten? Dan is het goed om te weten dat wij nooit inzicht hebben in jouw persoonlijke gegevens. Dus: privé blijft privé. 

OHRA Klantvoordelen

Werken aan je gezondheid? De OHRA Klantvoordelen bieden uitkomst. En korting! Denk bijvoorbeeld aan fitness, een diabetescursus of reisvaccinaties.

Bekijk alle OHRA Klantvoordelen