Werken aan je gezondheid

Werken aan je gezondheid. Eigenlijk wil iedereen dat. Maar wat is het toch lastig.. OHRA helpt je hier graag mee. Omdat wij dit ook belangrijk vinden. Wij helpen je met verschillende diensten die jij zelf naar keuze kunt inzetten. Passend bij jouw persoonlijke situatie. De diensten waar je gebruik van kunt maken, zijn afhankelijk van de zorgverzekering die je bij OHRA hebt.

Diensten voor iedereen!

De volgende diensten en vergoedingen gelden voor ál onze zorgverzekerden.

PhysiApp

Fysiotherapie? Dat doe je toch gewoon lekker thuis? Op de bank, aan de keukentafel, op je yogamatje. Wat jij wilt! Bekijk snel hoe het werkt.

SkinVision app

Verdacht plekje op je huid? Check deze gratis met de SkinVision app. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vraag de dokter

Soms zit je met een medische vraag die je even snel aan een deskundige wilt stellen. Dat kan. Met de app Vraag de dokter. Je chat direct gratis met een verpleegkundige, wanneer het jou uitkomt. Dat is pas flexibel! Lees meer over de app Vraag de dokter

OHRA Klantvoordelen

Werken aan je gezondheid? De OHRA Klantvoordelen bieden uitkomst. En korting! Denk bijvoorbeeld aan fitness, een diabetescursus, de sauna of reisvaccinaties. Bekijk alle OHRA Klantvoordelen.

Diensten voor collectief verzekerden

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever of ledenorganisatie? Dan kun je ook gebruik maken van onderstaande gezondheidsdiensten.

OHRA Gezond

Heb je je basisverzekering afgesloten bij OHRA? Dan heb je recht op extra vergoedingen waarmee jij je gezondheid kunt verbeteren. Zoals gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en de Persoonlijke Gezondheidscheck of preventieve onderzoeken. Meer weten? Lees dan snel verder.

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van OHRA Gezond.

Minder stress, meer veerkracht. Blijf fit met Welly via OHRA

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever? Grote kans dat je dan gratis gebruik kunt maken van de unieke Welly app. Een online platform waarmee je gericht werkt aan je eigen vitaliteit. Met een persoonlijk trainings- en coachingsprogramma, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De focus ligt op ‘Body, Mind en Food’ en je kunt er direct mee aan de slag. Bekijk snel meer informatie over Welly.

En: privé blijft privé!

Maak je gebruik van een van de gezondheidsdiensten? Dan is het goed om te weten dat wij nooit inzicht hebben in jouw persoonlijke gegevens. Dus: privé blijft privé.