Werken aan je gezondheid

Werken aan je gezondheid. Eigenlijk wil iedereen dat. Maar wat is het toch lastig.. OHRA helpt je hier graag mee. Omdat wij dit ook belangrijk vinden. Wij helpen je met verschillende diensten die jij zelf naar keuze kunt inzetten. Passend bij jouw persoonlijke situatie. De diensten waar je gebruik van kunt maken, zijn afhankelijk van de zorgverzekering die je bij OHRA hebt.

Diensten voor iedereen!

De volgende diensten en vergoedingen gelden voor ál onze zorgverzekerden.

PhysiApp

Fysiotherapie? Dat doe je toch gewoon lekker thuis? Op de bank, aan de keukentafel, op je yogamatje. Wat jij wilt! Bekijk snel hoe het werkt.

OHRA Klantvoordelen

Werken aan je gezondheid? De OHRA Klantvoordelen bieden uitkomst. En korting! Denk bijvoorbeeld aan fitness, een diabetescursus, de sauna of reisvaccinaties. Bekijk alle OHRA Klantvoordelen.

Diensten voor collectief verzekerden

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever of ledenorganisatie? Dan kun je ook gebruik maken van onderstaande gezondheidsdiensten.

OHRA Fitzme

Wil je gezond leven doorvoeren in je hele levensstijl? Dat kan: met OHRA FitzMe. Met interessante artikelen en tests en modules om je óngezonde gedrag om te buigen naar gezónd gedrag. Wil jij dit ook? Bekijk dan snel meer informatie over OHRA FitzMe.

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van OHRA FitzMe.

OHRA Gezond

Heb je je basisverzekering afgesloten bij OHRA? Dan heb je recht op extra vergoedingen waarmee jij je gezondheid kunt verbeteren. Zoals gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en de Persoonlijke Gezondheidscheck of preventieve onderzoeken. Meer weten? Lees dan snel verder.

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van OHRA Gezond.

En: privé blijft privé!

Maak je gebruik van een van de gezondheidsdiensten? Dan is het goed om te weten dat wij nooit inzicht hebben in jouw persoonlijke gegevens. Dus: privé blijft privé.