Goed, beter, best in je vel met OHRA

Vitaal en energiek zijn. Eigenlijk wil iedereen dat. Maar vaak is het toch lastig om te werken aan je eigen vitaliteit. Daar heeft OHRA wat op gevonden. Om vitaal te worden en te blijven.

Altijd en overal

De waan van de dag, de drukte thuis en op het werk, geen zin… OHRA helpt je hierbij. Met verschillende (eHealth) diensten die jij naar eigen keuze kunt inzetten. Altijd en overal te gebruiken, passend bij jouw persoonlijke situatie en behoeften. En je persoonlijke doelen. Want die zijn voor iedereen anders. Misschien wil je écht meters maken met jouw vitaliteit. Of misschien gaat het bij jou vaak gewoon wel zijn gangetje maar zijn er wel wat puntjes waar je aan zou willen schaven. Bij OHRA profiteer je ook van je zorgverzekering als je niet ziek bent. Bekijk je mogelijkheden en haal eruit wat erin zit!

(eHealth) voor iedereen

De volgende diensten gelden voor ál onze verzekerden. Doe er je voordeel mee!

Online GGZ

Sneller geholpen met een online behandeling. In je eigen, vertrouwde omgeving met Online GGZ. Vergoed vanuit de basisverzekering.

SkinVision app

Zie je een verdacht plekje op de huid? Controleer dit dan gelijk met de SkinVision app. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vraag de dokter app

Heb je een medische vraag? Met de app Vraag de dokter chat je direct én gratis met een verpleegkundige, wanneer het jou uitkomt.

OHRA Budget Assistent

De OHRA Budget Assistent wijst je de weg als het gaat om alles rondom je financiën: alle informatie en relevante instanties op één plek.

OHRA Zorg Assistent

Vind als mantelzorger je weg in het doolhof van wetten, regels en instanties met de OHRA Zorg Assistent. Zo heb je alles op een rij.

Collectief verzekerd? Extra voordeel met OHRA Gezond

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever of ledenorganisatie? Dan krijg je bij je OHRA Zorgverzekering het pakket OHRA Gezond. Hiermee werk je op een leuke en makkelijke manier aan jouw vitaliteit. Voor een goede balans tussen energie, motivatie en veerkracht. Ook handig als je over het algemeen oké in je vel zit. Want ook dan zijn er nog stappen te zetten. Zo heb je ook profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent!

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van het pakket OHRA Gezond.

Persoonlijke gezondheidscheck

Krijg inzicht in eventuele gezondheidsrisico’s. Spoor problemen vroeg op of voorkom ze.

Recharge360

Ook jij krijgt het vast steeds drukker. Hoe ga je hier slim mee om zodat je meer energie hebt en (nog) lekkerder in je vel zit? Het well-being platform Recharge360 geeft je die handvatten.

Online mindfulness

Pak je rust met aandacht voor het ‘hier en nu’. Zo ben je de waan van de dag en drukke samenleving beter de baas.

Online geldplannen

Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Een overzicht van je uitgaven geeft rust. Online geldplannen van het Nibud helpen je daarbij.

Mantelzorgmakelaar

Zorg je voor een ander? De OHRA Mantelzorgmakelaar ondersteunt je bij het organiseren van de nodige hulp.

En meer...

Maak gebruik van een sportarts als je (weer) wilt gaan sporten, preventieve onderzoeken of gezondheidscursussen.

Standaard naast onze vitaliteitsdiensten

Naast bovenstaande aanvullende diensten bovenop je zorgverzekering, krijg je ook veel vergoed vanuit je OHRA Zorgverzekering als je je levensstijl wilt verbeteren. En als iets niet (helemaal) vergoed wordt, bieden de OHRA Klantvoordelen uitkomst.

Je vitaliteit en je OHRA Zorgverzekering

Wist je dat jouw OHRA Zorgverzekering ook zorg bevat voor als je niet ziek bent? Dan bedoelen we: diensten die bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl? En veel zit al gewoon in je vergoedingen. Bekijk snel waar het om gaat.

Je vitaliteit en de OHRA Klantvoordelen

Omdat we niet álles kunnen vergoeden (zonder dat de premie onbetaalbaar wordt), bieden we je korting voor producten en diensten via partners waar wij mee samenwerken. Kost jou geen cent extra premie!

Privé blijft privé

Maak je gebruik van een van de gezondheidsdiensten? Dan is het goed om te weten dat wij nooit inzicht hebben in jouw persoonlijke gegevens. Dus: privé blijft privé.