Korting met je OHRA Zorgverzekering

De OHRA Klantvoordelen bieden uitkomst. En korting! Denk bijvoorbeeld aan brillen en lenzen of reisvaccinaties. Of sportscholen en sportkleding. Alle kortingen komen rechtstreeks van de aanbieder zonder tussenkomst van OHRA. Jij betaalt er dus géén cent extra premie voor.

  • Ondersteuning gezonde levensstijl
  • Korting op o.a. hulpmiddelen
  • Voordeel brillen en lenzen

Korting op sportscholen, sportkleding, vaccinaties en hulpmiddelen

Omdat we je graag helpen met een gezonde levensstijl krijg je korting bij SportCity en Plutosport. En niet te vergeten korting op vaccianties en hulpmiddelen.

Sportscholen en Sportkleding

(Nóg) fitter en vitaler worden? Met de OHRA Zorgverzekering krijg je 20% korting op een abonnement van SportCity en 10% korting op het assortiment van PlutoSport. Verzilver je korting via Mijn OHRA of de OHRA App.

Zonnebrandcreme

We houden van de zon of dit nu thuis of op vakantie is. Belangrijk is om je goed in te smeren met zonnebrand. Bescherm je huid tegen de schadelijke UV-A en UV-B straling en koop voordelig zonnebrandcreme van Altruist.

Vaccinaties

Ga je op reis en heb je reisvaccinaties nodig? Bij sommige aanvullende verzekeringen krijg je je vaccinaties (deels) vergoed. Krijg je geen (volledige) vergoeding? Dan krijg je korting.

Hulpmiddelen

Medipoint biedt (maatwerk)oplossingen op het gebied van zorghulpmiddelen en revalidatiehulpmiddelen. Zodat jij zo gezond en zelfstandig mogelijk blijft.

Brillen & lenzen

Misschien krijg je dan een vergoeding vanuit je OHRA Zorgverzekering. Maar je kunt ook korting op brillen en lenzen krijgen bij een aantal opticiens. We zetten deze voor je op een rij.

Specsavers

Op zoek naar bijvoorbeeld een beeldschermbril? Bij Specsavers kun je terecht!

Eyewish

Bij Eyewish krijg je niet alleen korting op lenzen en brillen, maar ook op kinderbrillen.

Pearle

Kies bijvoorbeeld voor een lenzen abonnement en krijg maandelijks nieuwe lenzen in de brievenbus. De eerste 1e maand gratis.

GrandOptical

Mooi meegenomen korting op brillen, lenzen en profiteer van andere voordelen.

Nog meer voordelen

Tot slot krijg je ook nog korting bij het volgen van een diabetescursus, -producten, op oordoppen en batterijen voor je gehoorapparaat. Of wat dacht je van korting bij allergiezorg?

Diabetescursus en -producten

Heb je diabetes? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je daar graag meer over wilt weten. Je krijgt korting op de cursus 'In 7 stappen aan de slag met je diabetes Type 2' en op een aantal diabetesproducten.

Oordoppen

Oordoppen komen vaker van pas dan je misschien denkt! Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij een festival of concert. Maar ook bij het vliegen, klussen of zwemmen. Of gewoon om goed te slapen.

Batterijen hoortoestel

Heb je een hoortoestel? Dan heb je ook batterijen nodig. Met je OHRA Zorgverzekering krijg je voordeel. Handig!

Allergiezorg

Heb je last van huisstofmijtallergie? Dan heeft Allergiezorg een speciaal assortiment samengesteld om je klachten te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan allergeendichte hoezen voor je bestaande matras, kussens of dekbed.

Check je huid gratis op verdachte plekjes

Naast goed smeren met zonnebrand is het verstandig regelmatig je huid op verdachte plekjes te controleren. Met jouw OHRA Zorgverzekering gebruik je gratis de SkinVision app.