Korting met je OHRA Zorgverzekering

Omdat we jou graag helpen met een gezonde levensstijl krijg je voordeel op o.a. kookboeken en sportkleding. Maar er is meer! Ook als iets niet (helemaal) vergoed wordt, kun je met onze klantvoordelen korting krijgen. Denk bijvoorbeeld aan brillen & lenzen. Alle kortingen komen rechtstreeks van de aanbieder zonder tussenkomst van OHRA. Jij betaalt er dus géén cent extra premie voor.

  • Ondersteuning gezonde levensstijl
  • Korting op o.a. hulpmiddelen
  • Voordeel brillen & lenzen

Hulpmiddelen, korting op sportkleding en vaccinaties

Omdat we je graag helpen met een gezonde levensstijl krijg je korting op hulpmiddelen, sportkleding en vaccinaties.

Hulpmiddelen

Medipoint biedt (maatwerk)oplossingen op het gebied van zorghulpmiddelen en revalidatiehulpmiddelen. Zodat jij zo gezond en zelfstandig mogelijk blijft.

Korting op sportkleding

Lekker sporten met de sportkleding van Under Armour, Puma, Craft en Rucanor. Dat maakt sporten nog leuker!

Vaccinaties

Ga je op reis en heb je reisvaccinaties nodig? Bij sommige aanvullende verzekeringen krijg je je vaccinaties (deels) vergoed. Krijg je geen (volledige) vergoeding? Dan krijg je korting.

Brillen & lenzen

Misschien krijg je dan een vergoeding vanuit je OHRA Zorgverzekering. Maar je kunt ook korting op brillen en lenzen krijgen bij een aantal opticiens. We zetten deze voor je op een rij.

Specsavers

Op zoek naar bijvoorbeeld een beeldschermbril? Bij Specsavers kun je terecht!

Eyewish

Bij Eyewish krijg je niet alleen korting op lenzen en brillen, maar ook op kinderbrillen.

Pearle

Kies bijvoorbeeld voor een lenzen abonnement en krijg maandelijks nieuwe lenzen in de brievenbus. De eerste 2 maanden gratis.

Nog meer voordelen

Tot slot krijg je ook nog korting bij het volgen van een diabetescursus, -producten, op oordoppen of batterijen voor je gehoorapparaat. Of wat dacht je van korting op Psychologie Magzine.

Diabetescursus en -producten

Heb je diabetes? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je daar graag meer over wilt weten. Je krijgt korting op de cursus 'In 7 stappen aan de slag met je diabetes Type 2' en op een aantal diabetesproducten.

Oordoppen

Oordoppen komen vaker van pas dan je misschien denkt! Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij een festival of concert. Maar ook bij het vliegen, klussen of zwemmen. Of gewoon om goed te slapen.

Batterijen hoortoestel

Heb je een hoortoestel? Dan heb je ook batterijen nodig. Met je OHRA Zorgverzekering krijg je voordeel. Handig!

Psychologie Magazine

Wil jij ook weten wat echt belangrijk is voor jou? Zodat jij jezelf nog beter leert kennen? Dan is Psychologie Magazine echt iets voor jou. En als zorgverzekerde van OHRA krijg jij korting op je abonnement en online trainingen.

Allergiezorg

Heb je last van huisstofmijtallergie? Dan heeft Allergiezorg een speciaal assortiment samengesteld om je klachten te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan allergeendichte hoezen voor je bestaande matras, kussens of dekbed.

Check je huid gratis op verdachte plekjes

Naast goed smeren met zonnebrand is het verstandig regelmatig je huid op verdachte plekjes te controleren. Met jouw OHRA Zorgverzekering gebruik je gratis de SkinVision app.