OHRA Balans: goed, beter, best in je vel

De samenleving wordt drukker en drukker. Je hebt steeds minder tijd om alles te doen wat er van je verwacht wordt. Dat kan tot spanning en stress leiden. Vitaal worden en blijven is op dit moment belangrijker dan ooit. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. OHRA biedt je graag een steuntje in de rug. Uiteraard met vergoedingen van onze zorgverzekering waarmee je sneller op de been bent na een ziekte of gewoon aan je vitaliteit kunt werken. Of onze (eHealth) diensten waar je gebruik van kunt maken. En: met het pakket OHRA Balans (pdf) dat je standaard krijgt bij jouw basisverzekering! Weten of jij gebruik kunt maken van het pakket OHRA Balans? Check direct je polis in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Niet ziek, toch beter 

Niemand kan altijd even vitaal en energiek zijn. Iedereen heeft weleen ups en downs. Een beetje hulp kan dan prettig zijn. Want met een (kleine) verbetering van jouw vitaliteit zit jij in no time nog beter in je vel! Of je nu op een aantal gebieden net wat vitaler wilt worden, of flinke stappen wilt maken; OHRA Balans biedt je een steuntje in de rug. Bekijk snel wat OHRA Balans je te bieden heeft.

Persoonlijke Gezondheidscheck

Ter waarde van € 62,50

Breng je gezondheid in kaart en krijg inzicht in mogelijke gezondheidsrisico’s zoals hart- en vaatziekten of diabetes. Zo spoor je mogelijke gezondheidsproblemen vroeg op en kun je ze mogelijk zelfs voorkomen. Met een persoonlijke vragenlijst en de unieke vingerprik voor je bloedsuiker en cholesterol, die je gewoon thuis doet wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt de uitslag binnen 5 werkdagen via jouw persoonlijke gezondheidsrapport. En de kosten? Die krijg je 100% vergoed vanuit het pakket OHRA Balans (pdf). Je privacy is volledig gewaarborgd. Jij bent de énige die toegang heeft tot jouw resultaten en gezondheidsrapport. De eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens staan hierbij centraal. Wil je meer weten? Lees hier de details.

De Gezondheidscheck: doe ‘m nu!

Maak eenvoudig een persoonlijk account aan. Vul de vragenlijst in en doe de suiker- en cholesteroltest met de vingerprik. In jouw persoonlijke gezondheidsrapport zie je eventuele risico’s inclusief advies hoe je gezonder kunt leven. In jouw rapport zie je direct waar je terecht kunt en wat vergoed wordt.

Meld je direct aan

Recharge360 – Well-being platform met coach

Ter waarde van € 124,50

Met het well-being platform Recharge360 kun je direct aan de slag met jouw verbeterpunten. Bijvoorbeeld de punten naar aanleiding van je Gezondheidscheck. Met Recharge360 leer je op een leuke manier slimmer te werken aan je gezondheid, leefstijl en vitaliteit. Zodat je meer focus en energie krijgt, en daardoor (nog) lekkerder in je vel zit. Er zit altijd iets voor jou bij: beweging, voeding, slaap, mentale gezondheid, leefstijl, werkdruk en vitaliteit.

Recharge360: hoe werkt dat?

Zodra je je hebt aangemeld kun je aan de slag! Krijg je bovendien het gratis E-book work Smart Play Smart. Nieuwsgierig naar wat Recharge360 is en wat je ermee kunt? Lees dan snel verder.

Lees meer en meld je direct aan!

Online Mindfulness

Ter waarde van € 60,-

In de waan van de dag is het vaak lastig om aandacht te geven aan het hier en nu. Wij bieden je de rust met Online Mindfulness via de MindfulnessFabriek. Je kiest een van de workshops. Een workshop bestaat uit een webinar en een persoonlijk online gesprek met een mindfulnesstrainer. In totaal duurt de workshop anderhalf uur. Je kunt de tips en het advies dat je krijgt al direct in de praktijk toepassen.

Kies een workshop

Kies voor ‘Mindful thuiswerken’ om werkstress tegen te gaan en leer hoe jij je aandacht en focus stuurt om zo gerichte keuzes te maken. Of ga voor ‘Mindful pauzeren’: een combinatie van in beweging komen en ontspanning.

Naar de MindfulnessFabriek

Online Geldplannen

Via het NIBUD

Het is goed om te weten hoe je zo optimaal mogelijk kunt omgaan met je geld. Je kunt het tenslotte maar één keer uitgeven. Dit is extra belangrijk als je in een nieuwe situatie terecht komt die gevolgen kan hebben voor jouw financiën. Denk bijvoorbeeld aan samenwonen, gezinsuitbreiding of een scheiding of overlijden. Maar ook als een uitgavenpost hoger is dan je verwacht had. Het helpt als je snel inzicht en overzicht hebt van je nieuwe uitgaven. Zodat je bijvoorbeeld een betalingsachterstand kunt voorkomen. Dat geeft rust. De Online Geldplannen van het Nibud bieden je deze rust.
Er is een geldplan voor allerlei situaties, zoals sparen, aflossen, beleggen of beter rondkomen (met kinderen). Je kiest eenvoudig het geldplan dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Online Geldplannen. Hoe werkt het?

Kies het geldplan dat bij jouw situatie past. Vul je gegevens in en ontvang een persoonlijk overzicht en actieplan waarmee jij je financiële situatie aanpakt. Zo krijg je je geldzaken op orde en houd je ze op orde. Uiteraard is je privacy volledig gewaarborgd.

Naar de Online Geldplannen

En meer: sportarts, medische tests, gezondheidscursussen en een mantelzorgmakelaar

Het pakket OHRA Balans biedt nog meer diensten die jou kunnen helpen om fitter en gezonder door het leven te gaan.

  • Preventief Onderzoek – Gezondheidscursussen – Sportarts

    OHRA Balans biedt een vergoeding voor:

  • Mantelzorgmakelaar: als je zorgt voor een ander

    Zorg je voor bijvoorbeeld je ouders of de buurvrouw? Dan is het fijn als je bij het regelen van hulp ondersteuning krijgt van de OHRA Mantelzorgmakelaar. Dit zit in het pakket OHRA Balans dat je standaard krijgt bij je basisverzekering. Je hoeft hiervoor dus geen aanvullende verzekering af te sluiten.

    Tip!

    Raak je soms de weg kwijt in het doolhof van wetten, regels en instanties? Bekijk dan eens onze OHRA Zorg Assistent. Deze wijst je de weg zodat jij precies weet op welke zorg je recht hebt, waar je het regelt en wat het kost. Zorg. Gevonden. Geregeld.

Alle ins en outs over onze zorgverzekering

Vragen over onze zorgverzekering? Wil je iets weten over een specifiek onderwerp of meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk dan onze OHRA Zorg Wegwijzer. Daar vind je alle onderwerpen overzichtelijk op een rij en vind je snel het antwoord op je vragen. Zelfs op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

De OHRA Zorg Wegwijzer