Collectieve meerwaarde voor je leden

Geef je leden meer naast hun lidmaatschap: de collectieve OHRA Zorgverzekering. Een zorgverzekering met uitstekende voorwaarden, collectiviteitskorting en allerlei extra’s. Voor henzelf en hun gezinsleden. Want ook zij profiteren mee! Kinderen tot 18 jaar zijn bovendien gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide dekking van de ouders.

Gratis voor leden: OHRA Gezond

OHRA helpt je leden om actief hun levensstijl te verbeteren of op peil te houden. Met de module OHRA Gezond. 4 services gericht op preventie en vitaliteit. Helemaal gratis voor leden. Zo profiteren ze van:

 • Een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en een sportkeuring
 • Een vergoeding voor gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, bijvoorbeeld bij diabetes
 • Een vergoeding voor preventief onderzoek naar hart- en vaataandoeningen en arbeid belemmerende aandoeningen

Een steuntje in de rug voor je leden 

We helpen je leden om op een makkelijke en leuke manier aan hun levensstijl te werken. Helemaal gratis! Dat doen we op verschillende manieren. Zodat er altijd wel iets bij zit dat bij de persoonlijke behoeftes van je leden past.

Welly App 

Gericht op preventie en het vroeg opsporen van mogelijke gezondheidsrisico’s. Een complete aanpak gericht op ‘Body, Mind & Food’. Het programma wordt volledig afgestemd op de persoonlijke situatie van je leden. Zij krijgen een persoonlijk trainingsprogramma met een persoonlijke coach. 

Lees meer over Welly App

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Voor inzicht in de gezondheid en mogelijke risico’s als hart- en vaatziekten, diabetes of burn-out. Problemen worden vroeg opgespoord of mogelijk voorkomen. Met een online vragenlijst en de unieke checkbox voor thuis. Zo meten je leden hun bloedsuiker en cholesterol eenvoudig via een vingerprik. Vervolgens ontvangen ze een persoonlijk gezondheidsrapport en kunnen direct aan de slag met hun gezondheid. Natuurlijk is de privacy volledig gewaarborgd.

Lees meer over OHRA Gezond en de Persoonlijke Gezondheidscheck.

 

Wij bieden meer

OHRA Gezond komt bovenop onze standaard services, waar al onze verzekerden gebruik van kunnen maken. Services die je leden zeker van pas komen:

 • De unieke OHRA Fysio Meeneemservice

  Leden nemen maximaal 9 ongebruikte fysiobehandelingen mee naar het nieuwe jaar. Lees meer over deze unieke service!

 • Kies zelf je zorgverlener

  Met de OHRA Zorgverzekering kiezen je leden zelf hun zorgverlener. Bijvoorbeeld hun arts, fysio of ziekenhuis. Wij betalen de rekening in de meeste gevallen volledig.

 • Mantelzorg ondersteuning

  Wij helpen je leden om werk, privé en mantelzorg te combineren. Met de OHRA Zorg Assistent wijzen wij ze de weg door het doolhof van wetten, regels en instanties. De OHRA Mantelzorgmakelaar neemt regeltaken over. En wij bieden je leden een mantelzorgcursus of vervangende mantelzorg.

 • SkinVision app

  Een verdacht plekje op de huid? De SkinVision app geeft in 30 seconden duidelijkheid met een risicobeoordeling.

 • Vraag de dokter

  Soms zitten leden met een medische vraag die ze even snel aan een deskundige willen stellen. Dat kan. Met de app Vraag de dokter. Leden chatten direct gratis met een verpleegkundige, wanneer het hun uitkomt. Lees meer over de app Vraag de dokter

 • OHRA Meegroeiservice

  Verandert er iets in het leven van je leden? Dan passen zij eenmaal per jaar, tussentijds de aanvullende verzekering aan. Naar boven of naar beneden. Zo hebben zij altijd een passende zorgverzekering. Lees er meer over.

Afsluiten?

Heeft jouw ledenorganisatie, vereniging of branche minimaal 5.000 leden en heb je nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA afgesloten? Dan is de collectieve zorgverzekering van OHRA mogelijk interessant. Informeer snel naar de mogelijkheden bij onze afdeling Verkoop. Bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.