Collectieve meerwaarde voor je bedrijf en je leden

De collectieve zorgverzekering van OHRA biedt collectieve meerwaarde. Voor je bedrijf en je leden. Met OHRA bied je namelijk een onderscheidend aanbod. Extra toegevoegde waarde waarbij ze een stukje lidmaatschap terugverdienen. Waarbij we oog hebben voor ál je leden. Voor hen die (wel eens) aanspraak maken op hun zorgverzekering (zij zitten in de zogenaamde ‘oranje of rode fase’). Maar ook voor leden die eigenlijk nooit echt ziek zijn (de ‘groene fase’ noemen we dat).

Het gros van de Nederlanders is ‘groen’

Het overgrote deel van de Nederlanders komt de dag meestal door met voldoende energie en weinig tot geen lichamelijke of mentale klachten. De ene dag wat meer dan de andere, maar gemiddeld voelen ze zich gewoon OK. ‘Groen’ noemen wij dat. Die zorgverzekering hebben ze dan ook vaak niet nodig vinden zij. Ze zijn toch nooit echt ziek.

Bij OHRA zien wij dat anders. Ook ‘groene’ leden hebben wel eens een steuntje in de rug nodig. Niemand kan altijd even energiek en vitaal zijn. Met als risico dat zij stapje voor stapje inleveren op hun vitaliteit. Dat noemen wij de groene valkuil. Daarom bieden wij je leden, vitaal en minder vitaal, handige tools om aan de eigen vitaliteit te werken.

Kortom: bij OHRA hebben je leden óók profijt van hun zorgverzekering als ze niet ziek zijn.

Collectieve meerwaarde voor je leden

Je leden profiteren bij OHRA Zorgverzekering standaard al van meerwaarde. Zo hebben ze 100% keuzevrijheid voor huisarts, fysiotherapie, ziekenhuis en specialistische kliniek. Wij betalen de rekening meestal volledig. Er zijn 2 uitzonderingen. Maken je leden gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betalen zij zelf. En wat dacht je van wachtlijstbemiddeling zodat je leden sneller aan de beurt zijn voor een behandeling, zelfs over de grens in België of Duitsland? Of toegang tot online GGZ voor een behandeling in hun eigen, vertrouwde omgeving.

De collectieve zorgverzekering biedt éxtra voordeel. Korting op aanvullende verzekeringen bijvoorbeeld. Maar een collectieve zorgverzekering is méér dan korting. Het draait om vitaliteit: de balans tussen energie, motivatie en veerkracht. OHRA biedt je leden een steuntje in de rug, met OHRA Gezond. Want ook als ze over het algemeen goed in hun vel zitten. Want ook dán zijn er nog stappen te zetten. Niet ziek, tóch beter!

 • OHRA Zorgverzekering: standaard meerwaarde

  Naast wachtlijstbemiddeling, online GGZ en keuzevrijheid profiteren je leden ook van:

  De OHRA Budget Assistent

  De OHRA Budget Assistent wijst de weg als het gaat om alles rondom financiën. Alle informatie en instanties overzichtelijk op één plek. Ook leden die niet bij ons verzekerd zijn, kunnen hier gebruik van maken.

  De OHRA Zorg Assistent

  Wijst mantelzorgers de weg in het doolhof van regels, wetten en instanties. Ook leden die niet bij ons verzekerd zijn, kunnen hier gebruik van maken.

  De OHRA Coach Assistent

  Je leden krijgen ze inzicht in die zaken die stress en spanning veroorzaken en gaan hier direct mee aan de slag. Ook leden die niet bij ons verzekerd zijn, kunnen hier gebruik van maken.

  Onze unieke Fysio Meeneemservice

  Fysiobehandelingen over? Je leden nemen tot 9 behandelingen mee naar volgend jaar.

  eHealth

  Praktische eHealth oplossingen zoals App de dokter, Skinvision App, Online GGZ.

  100% Buitenlanddekking

  De zorgverzekering van OHRA kent geen grenzen.

  Onze Meegroeiservice

  Met de OHRA Meegroeiservice verandert de zorgverzekering mee als het leven van je leden verandert.

  Dit is nog maar een greep uit de standaard voordelen van de OHRA Zorgverzekering.

  Lees meer over de OHRA Zorgverzekering

 • Extra: het gratis pakket OHRA Gezond

  Je leden profiteren van aanvullend collectief voordeel met het pakket OHRA Gezond. Gratis bij de basisverzekering. Zo staan zij zelf aan het roer als het gaat om hun vitaliteit. Zo zitten je leden goed, beter, bést in hun vel.

  Persoonlijke gezondheidscheck

  Risico’s voorkomen of vroegtijdig opsporen. Met een simpele vingerprik voor suiker en cholesterol.

  Well-being platform Recharge360

  Leden krijgen het steeds drukker. Thuis, op het werk. Door de toenemende spanning en stress gaan ze daar vaak steeds slechter mee om. Dat kan slimmer! Al met een paar kleine veranderingen hebben je leden binnen no-time een betere focus, meer energie en zitten ze lekkerder in hun vel. Het well-being platform biedt ze alle inzichten en praktische handvatten hiervoor. Wetenschappelijk onderbouwd en bewezen bij meer dan 55.000 deelnemers.

  Lees meer over Recharge360

  Online mindfulness

  Online workshop Mindful pauzeren of Mindful thuiswerken.

  Geldplannen

  Voor situaties of levensgebeurtenissen die financiële gevolgen hebben.

  Mantelzorgmakelaar

  Ondersteuning bij het organiseren van mantelzorg. Een aanvullende verzekering is niet nodig.

  Vergoeding voor Preventief onderzoek, een Sportarts en Gezondheidscursussen

  Lees meer over OHRA Gezond

Werken aan je vitaliteit loont. Altijd.

Velen gingen je leden al voor. Zowel Nederlanders die goed als minder goed in hun vel zitten. Dat er vitaliteitswinst te behalen valt als je niet zo lekker in je vel zit, hoeft eigenlijk geen uitleg. Maar het loont óók om aan je vitaliteit te werken als je overwegend wel goed in je vel zit, als je ‘groen’ bent.

Afsluiten?

Heb je nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA afgesloten voor je leden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij onze afdeling Verkoop. Bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.