Collectieve meerwaarde voor je bedrijf en je leden

De collectieve zorgverzekering van OHRA biedt collectieve meerwaarde. Voor je bedrijf en je leden. Met OHRA bied je namelijk een onderscheidend aanbod. Extra toegevoegde waarde waarbij ze een stukje lidmaatschap terugverdienen. Waarbij we oog hebben voor ál je leden. Voor hen die (wel eens) aanspraak maken op hun zorgverzekering (zij zitten in de zogenaamde ‘oranje of rode fase’). Maar ook voor leden die eigenlijk nooit echt ziek zijn (de ‘groene fase’ noemen we dat). 

Het gros van de Nederlanders is ‘groen’ 

Het overgrote deel van de Nederlanders komt de dag meestal door met voldoende energie en weinig tot geen lichamelijke of mentale klachten. De ene dag wat meer dan de andere, maar gemiddeld voelen ze zich gewoon OK. ‘Groen’ noemen wij dat. Die zorgverzekering hebben ze dan ook vaak niet nodig vinden zij. Ze zijn toch nooit echt ziek.  

Bij OHRA zien wij dat anders. Ook ‘groene’ leden hebben wel eens een steuntje in de rug nodig. Niemand kan altijd even energiek en vitaal zijn. Met als risico dat zij stapje voor stapje inleveren op hun vitaliteit. Dat noemen wij de groene valkuil. Daarom bieden wij je leden, vitaal en minder vitaal, handige tools om aan de eigen vitaliteit te werken.  

Kortom: bij OHRA hebben je leden óók profijt van hun zorgverzekering als ze niet ziek zijn. 

Collectieve meerwaarde voor je leden

Je leden profiteren bij OHRA Zorgverzekering standaard al van meerwaarde. Zo hebben ze 100% keuzevrijheid voor huisarts, fysiotherapie, ziekenhuis en specialistische kliniek. En wat dacht je van wachtlijstbemiddeling zodat je leden sneller aan de beurt zijn voor een behandeling, zelfs over de grens in België of Duitsland? Of toegang tot online GGZ voor een behandeling in hun eigen, vertrouwde omgeving. 

De collectieve zorgverzekering biedt éxtra voordeel. Korting op aanvullende verzekeringen bijvoorbeeld. Maar een collectieve zorgverzekering is méér dan korting. Het draait om vitaliteit: de balans tussen energie, motivatie en veerkracht. OHRA biedt je leden een steuntje in de rug, met OHRA Gezond. Want ook als ze over het algemeen goed in hun vel zitten. Want ook dán zijn er nog stappen te zetten. Niet ziek, tóch beter!  

 • OHRA Zorgverzekering: standaard meerwaarde

  Naast wachtlijstbemiddeling, online GGZ en keuzevrijheid profiteren je medewerkers ook van: 

  • De OHRA Zorg Assistent: Wijst mantelzorgers de weg in het doolhof van regels, wetten en instanties.
  • Onze unieke Fysio Meeneemservice: Fysiobehandelingen over? Je medewerkers nemen tot 9 behandelingen mee naar volgend jaar.
  • eHealth: Praktische eHealth oplossingen zoals App de dokter, Skinvision App, Online GGZ.
  • 100% Buitenlanddekking: De zorgverzekering van OHRA kent geen grenzen
  • Onze Meegroeiservice: Met de OHRA Meegroeiservice verandert de zorgverzekering mee als het leven van je medewerkers verandert.

  Dit is nog maar een greep uit de standaard voordelen van de OHRA Zorgverzekering.  
  Lees meer over de OHRA Zorgverzekering 

 • Extra: de module OHRA Gezond

  Je medewerkers profiteren van aanvullend collectief voordeel met de module OHRA Gezond. Gratis bij de basisverzekering. Zo staan zij zelf aan het roer als het gaat om hun vitaliteit. Zo zitten je medewerkers goed, beter, bést in hun vel. 

  • Persoonlijke gezondheidscheck: Risico’s voorkomen of vroegtijdig opsporen. Met vingerprik voor suiker en cholesterol.  
  • Welly App: Well-being app met persoonlijke programma’s met een persoonlijke coach. 
  • Online mindfulness: Online workshop Mindful pauzeren of Mindful thuiswerken 
  • Geldplannen: Voor situaties of levensgebeurtenissen die financiële gevolgen hebben 
  • Mantelzorgmakelaar: Ondersteuning bij het organiseren van mantelzorg. Een aanvullende verzekering is niet nodig. 
  • Vergoeding voor Preventief onderzoek, een Sportarts en Gezondheidscursussen

  Lees meer over OHRA Gezond  

Werken aan je vitaliteit loont. Altijd.

Velen gingen je leden al voor. Zowel Nederlanders die goed als minder goed in hun vel zitten. Dat er vitaliteitswinst te behalen valt als je niet zo lekker in je vel zit, hoeft eigenlijk geen uitleg. Maar het loont óól om aan je vitaliteit te werken als je overwegend wel goed in je vel zit, als je ‘groen’ bent. We laten het zien aan de hand van een voorbeeld: Welly. Onderdeel van de module OHRA Gezond. Zij deden de Welly well-being scan en volgden het Welly programma. Kijk wat het hen heeft opgeleverd. 

Afsluiten?

Heb je nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA afgesloten voor je leden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij onze afdeling Verkoop. Bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.