Collectieve meerwaarde voor je leden

Geef je leden meer naast hun lidmaatschap: de collectieve OHRA Zorgverzekering. 
Een zorgverzekering met uitstekende voorwaarden, collectiviteitskorting en allerlei extra’s. Voor henzelf en hun gezinsleden. Want ook zij profiteren mee! Kinderen tot 18 jaar zijn bovendien gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide dekking van de ouders.

Gratis voor leden: OHRA Gezond

OHRA helpt je leden om actief hun levensstijl te verbeteren of op peil te houden. Met de module OHRA Gezond. Vier services gericht op preventie en vitaliteit.  Helemaal gratis voor leden. Zo profiteren ze van:

 • Een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en een sportkeuring
 • Een vergoeding voor gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, bijvoorbeeld bij diabetes
 • Een vergoeding voor preventief onderzoek naar hart- en vaataandoeningen en arbeid belemmerende aandoeningen

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Voor inzicht in de gezondheid en mogelijke risico’s als hart- en vaatziekten, diabetes of burn-out. Problemen worden vroeg opgespoord of mogelijk voorkomen. Met een online vragenlijst en de unieke checkbox voor thuis. Zo meten je leden hun bloedsuiker en cholesterol eenvoudig via een vingerprik. Vervolgens ontvangen ze een persoonlijk gezondheidsrapport en kunnen direct aan de slag met hun gezondheid. Natuurlijk is de privacy volledig gewaarborgd.

Lees meer over OHRA Gezond en de Persoonlijke Gezondheidscheck.

 

Wij bieden meer

OHRA Gezond komt bovenop onze standaard services, waar al onze verzekerden gebruik van kunnen maken. Services die je leden zeker van pas komen:

 • De unieke OHRA Fysio Meeneemservice

  Leden nemen maximaal 9 ongebruikte fysiobehandelingen mee naar het nieuwe jaar. Lees meer over deze unieke service!

 • Vrije zorgkeuze

  Je leden kiezen zelf hun zorgverlener. Omdat zij zelf weten wat het beste voor hen is.

 • Mantelzorg ondersteuning

  Wij helpen je leden om werk, privé en mantelzorg te combineren. Met de OHRA Zorg Assistent wijzen wij ze de weg door het doolhof van wetten, regels en instanties. De OHRA Mantelzorgmakelaar neemt regeltaken over. En wij bieden je leden een mantelzorgcursus of vervangende mantelzorg.

 • SkinVision app

  Een verdacht plekje op de huid? De SkinVision app geeft in 30 seconden duidelijkheid met een risicobeoordeling.

 • OHRA Meegroeiservice

  Verandert er iets in het leven van je leden? Dan passen zij eenmaal per jaar, tussentijds de aanvullende verzekering aan. Naar boven of naar beneden. Zo hebben zij altijd een passende zorgverzekering. Lees er meer over.

Afsluiten?

Heeft jouw ledenorganisatie, vereniging of branche minimaal 5.000 leden en heb je nog geen collectieve zorgverzekering bij OHRA afgesloten? Dan is de collectieve zorgverzekering van OHRA mogelijk interessant. Informeer snel naar de mogelijkheden bij onze afdeling Verkoop. Gebruik ons speciale online formulier of bel: 026 400 88 11. Naast een collectieve zorgverzekering biedt OHRA ook collectieve schadeverzekeringen. Vraag naar de mogelijkheden.

Al een collectieve verzekering? Check je voordeel

Heb je voor je vereniging of branche al een collectieve zorgverzekering afgesloten voor je leden? En wil je weten welke korting en extra voordelen zij kunnen krijgen? Klik dan op de button 'Zoek je collectiviteit'. Vul daar dan de naam van je organisatie in. Je hoeft maar 2 letters te typen en dan verschijnt je organisatienaam al.