Zoek een zorgverlener

Je hebt zorg, een hulpmiddel of apotheek nodig. Waar kun je dan het beste terecht? Vul in de zorgvinder je gegevens in en je ziet het direct. Goed om te weten: soms heeft een medisch specialist een eigen praktijk. Zoek je zo’n specialistische kliniek? Zoek dan op ‘Zelfstandig behandelcentrum’ of ‘ZBC’. 

Met de OHRA Zorgverzekering kies je zelf je zorgverlener. Bijvoorbeeld je arts, fysio, ziekenhuis of specialistische kliniek. Wij betalen de rekening in de meeste gevallen volledig. Wel hebben wij met de meeste zorgverleners afspraken gemaakt over zorg, kwaliteit en prijs. Deze zorgverleners hebben een groen vinkje. Hebben wij geen afspraken? Dan zie je bij de zorgverlener een rood kruisje.

Route bepalen naar je zorgverlener

Als je een zorgverlener hebt gevonden en de route wilt bepalen, kun je naar het adres van deze zorgverlener navigeren. Je gebruikt hiervoor bijvoorbeeld Google Maps of Apple Kaarten. Het is mogelijk dat je dan gegevens deelt met partijen zoals Google of Apple. Als je dat niet wilt, gebruik dan de navigeerfunctie niet.