Handige app: Vraag de dokter

Soms heb je een vraag over je gezondheid die je even snel aan een deskundige wil stellen. Dat kan! Met de gratis app Vraag de dokter. Je chat direct gratis met een verpleegkundige. Wanneer het jou uitkomt. Zo heb je snel een antwoord!

Chat. Foto. Check.

In de app Vraag de dokter kun je ook een foto sturen. Heb je bijvoorbeeld een ontstoken oog? Maak een foto en zet die in de app. Een verpleegkundige checkt je foto en raadpleegt een arts als dat nodig is. Zo weet je snel of je een afspraak moet maken bij je huisarts. Of niet.

Jouw privacy staat natuurlijk voorop

De app Vraag de dokter is van Medicinfo. Bij OHRA krijgen wij jouw vragen en antwoorden nooit te zien. Logisch natuurlijk, maar we benoemen het toch maar even. De verpleegkundigen en artsen die met jou meekijken, werken bij Medicinfo. Dit is een organisatie die zich volledig richt op het beantwoorden van medische vragen. En die informatie is en blijft vertrouwelijk.

7 dagen per week

De hele week zijn er verpleegkundigen die de app checken. Ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Op elk moment een snelle reactie dus:

  • Op werkdagen van 7.00 tot 23.00 uur
  • In weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 21.00 uur

Vanaf 1 januari 2022 kun je gebruikmaken van de app Vraag de dokter. Vanaf die datum vind je hier de link.