Handige app: Vraag de dokter

Soms heb je een vraag over je gezondheid die je even snel aan een deskundige wil stellen. Dat kan! Met de gratis app Vraag de dokter. Je chat direct gratis met een verpleegkundige. Wanneer het jou uitkomt. Zo heb je snel een antwoord!

Chat. Foto. Check.

In de app Vraag de dokter kun je ook een foto sturen. Heb je bijvoorbeeld een ontstoken oog? Maak een foto en zet die in de app. Een verpleegkundige checkt je foto en raadpleegt een arts als dat nodig is. Zo weet je snel of je een afspraak moet maken bij je huisarts. Of niet.

Jouw privacy staat natuurlijk voorop

De app Vraag de dokter is van Medicinfo. Bij OHRA krijgen wij jouw vragen en antwoorden nooit te zien. Logisch natuurlijk, maar we benoemen het toch maar even. De verpleegkundigen en artsen die met jou meekijken, werken bij Medicinfo. Dit is een organisatie die zich volledig richt op het beantwoorden van medische vragen. En die informatie is en blijft vertrouwelijk.

7 dagen per week

De hele week zijn er verpleegkundigen die de app checken. Ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Op elk moment een snelle reactie dus:

  • Op werkdagen van 7.00 tot 23.00 uur
  • In weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 21.00 uur

Direct downloaden!

Dit doe je heel eenvoudig in 3 stappen:

  1. Download de app Vraag de dokter via de Apple Store of Google Play
  2. Meld je aan in de app en bescherm je gegevens met een persoonlijke pincode
  3. Geef aan dat je voor zorg verzekerd bent bij OHRA

Goed om te weten

De App Vraag de dokter wordt aangeboden aan alle zorgverzekerden van Nationale-Nederlanden Groep. Dus ook aan jou als verzekerde bij OHRA! Je downloadt de goede versie als Nationale Nederlanden erbij staat. Je hoeft dus niet te zoeken op OHRA.