Zorg. Zonder. Gedoe.

  • Altijd vrije zorgkeuze
  • Spoedzorg buitenland volledig vergoed
  • Iedereen is welkom

De OHRA Zorgverzekering

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo heb je bij ons altijd vrije zorgkeuze. Jij kiest zelf naar welke arts, ziekenhuis of zorgverlener je gaat. En onze aanvullende verzekeringen vergoeden spoedeisende zorg in het buitenland volledig. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen. Heb je vragen over onze zorgverzekering? Dan helpen we je graag op weg.

Wijzigen?

Hartstikke simpel. Geef je wijzigingen eenvoudig online aan ons door.

Rekening declareren

Declareren is lekker makkelijk via Mijn OHRA Zorgverzekering of met de OHRA app.

Polis inzien

Wil je je polis bekijken. Dat kan heel eenvoudig in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Zorgverlener vinden

Je kiest altijd zelf je arts, ziekenhuis of andere zorgverlener.

Top 3 veelgestelde vragen

Bekijk alle wijzigingen in de OHRA Zorgverzekering. Wist je trouwens dat je je nieuwe polis met premie voor het komende jaar in Mijn OHRA Zorgverzekering vindt? Bekijk meer informatie over de mogelijkheden van Mijn OHRA Zorgverzekering of log direct in en bekijk je nieuwe polis!

Wij proberen een goede balans te vinden tussen het aantal verzekerden die gebruik maken van een dekking en de kosten die dit met zich mee brengt. Als wij deze vergoedingen niet verlagen, dan waren wij genoodzaakt om de premies van de aanvullende verzekeringen te verhogen. Om voor iedereen de aanvullende verzekering betaalbaar te houden, hebben wij er voor gekozen om deze vergoedingen te verlagen. De wijzigingen in onze aanvullende verzekeringen kun je in ons overzicht terugvinden.

Wil je het eigen risico van je zorgverzekering in termijnen betalen? Dat kan! Je betaalt het verplicht eigen risico dan in 10 maandelijkse termijnen. Lees meer over gespreid betalen. Heb je een vrijwillig eigen risico? Dan kun je je eigen risico helaas niet in termijnen betalen. Voor schadeverzekeringen is het ook niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Heb je moeite met het betalen van je premie? In sommige gevallen is het mogelijk om een betalingsregeling te treffen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Staat je vraag er niet bij?

Dan helpt onze virtuele assistent je graag verder.

Stel hier je vraag

Wat krijg je vergoed

Wil je weten wat de OHRA Zorgverzekering vergoedt? Met onze vergoedingenwijzer heb je snel antwoord.

Declareren. Lekker. Makkelijk.

  • Direct online je rekening declareren
  • Mobiel declareren met de OHRA App
  • Snel inzicht in je declaraties