Welkom bij OHRA, de grootste huisdierenverzekeraar van Nederland

Reaal Dier & Zorg is even geleden overgenomen door Nationale-Nederlanden. Dat betekent dat de hondenverzekering en kattenverzekering van Reaal Dier & Zorg zijn omgezet naar de huisdierenverzekering van OHRA, onderdeel van Nationale-Nederlanden. Bij OHRA sluit je zelf je verzekeringen direct online af. Snel en gemakkelijk, zonder gedoe. Zonder paarse krokodillen dus.

Benieuwd naar OHRA of onze huisdierenverzekering? Neem eens een kijkje op onze website!

Was je voorheen klant bij Reaal Dier & Zorg?

Dan kunnen we ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom vind je hier de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Rekening declareren

Wil je nog een rekening declareren uit de periode dat je klant was bij Reaal Dier & Zorg? Dat kan! We vertellen je graag hoe je dit kunt doen.

OHRA: de beste zorg voor je huisdier

Je huisdier is onderdeel van uw gezin. En als er wat mankeert, dan wil je natuurlijk de beste zorg voor je huisdier. Dat snappen wij, daarom hebben wij ook een gespecialiseerd huisdierenteam. Onze medewerkers hebben ook vaak zelf een hond of kat. En sommigen hebben zelf jarenlang in een dierenartspraktijk gewerkt. We weten dus wat je meemaakt als je huisdier ziek is of een ongeluk heeft gehad. Je bent van harte welkom!