Polisvoorwaarden Huisdierenverzekering

Wij snappen dat je precies wilt weten waarvoor je je huisdier verzekert. Heb je niet genoeg aan de informatie op onze website, of wil je je graag tot in de puntjes verdiepen? In onze polisvoorwaarden vind je alle details van onze huisdierenverzekering. 

Polisvoorwaarden
 

Polisvoorwaarden OHRA Huisdierenverzekering (pdf)
Let op: Deze polisvoorwaarden gelden alleen voor nieuwe polissen. Voor bestaande polissen gelden deze nieuwe voorwaarden alleen per een verlengingsdatum na 31 maart 2022. De verlengingsdatum van je verzekering vind je terug op je polisblad.

Oudere polisvoorwaarden

Ben je op zoek naar oudere polisvoorwaarden van de OHRA Huisdierenverzekering? Bekijk dan deze voorwaarden:

Polisvoorwaarden OHRA Huisdierenverzekering HSD2008 (pdf)
Let op: Deze polisvoorwaarden zijn van toepassing voor polissen met een contractvervaldatum tot en met 31 maart 2022.

Polisvoorwaarden OHRA Huisdierenverzekering HSD1703 (pdf)

Polisvoorwaarden OHRA Huisdierenverzekering HSD1602 (pdf)

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars zie je in een kort overzicht wat wel én niet gedekt is met de OHRA Huisdierenverzekering. Je vergelijkt onze verzekering zo eenvoudig met huisdierenverzekeringen van andere aanbieders. Voor een volledig overzicht kijk je in de polisvoorwaarden.

Bekijk de verzekeringskaart

Overzicht van alle vergoedingen

Eén blik is soms genoeg. Voor een snel overzicht bekijk je daarom het vergoedingenoverzicht. Per dekking zie je of iets wel of niet vergoed wordt.

OHRA Huisdierenverzekering Vergoedingenoverzicht (pdf)

Dit is het actuele vergoedingenoverzicht. Klik hier voor het vergoedingenoverzicht voor polissen met een contractvervaldatum tot en met 31 maart 2022.