De kosten van je huisdier

Leuk, een hond of kat in huis! Maar wat kost dat?

Overweeg je om een nieuwe pup of kitten te kopen? Dat betekent een hoop gezelligheid in huis. Maar je krijgt ook te maken met medische kosten voor je nieuwe huisgenootje. Soms verwachte kosten, zoals voor jaarlijkse inentingen of het steriliseren van je hond of kat. En soms onverwachte kosten, bijvoorbeeld wanneer je huisdier een complexe breuk of bekkenfractuur oploopt na een aanrijding, of wanneer er chemotherapie nodig is. Dit kost al snel meer dan € 1.500,-​. We vertellen je graag meer over de mogelijke kosten voor je hond of kat. Zo ben je straks op alles voorbereid!  

Kosten van je hond

Een nieuwe huisgenoot die altijd blij is om je te zien en voor een hoop gezelligheid zorgt. Maar wat kost een hond nou echt? 

Kosten van je kat

Een kat in huis zorgt voor een hoop gezelligheid en het zijn echte knuffelkonten. Maar welke kosten kun je eigenlijk verwachten?

Een klant over ons: “Ik werd te woord gestaan door een hele vriendelijke, aardige dame die het probleem snel had opgelost! Ze reageerde ook heel prettig toen mijn honden begonnen te blaffen tijdens het gesprek.”.

  • Ruim 800.000 klanten zijn bij ons verzekerd
  • Al bijna 100 jaar ervaring