Inboedelverzekering: wat je in huis hebt, bescherm je graag

Al die spullen die je in huis hebt, je moet er niet aan denken dat je die kwijt bent. Door diefstal, brand of storm. Met onze inboedelverzekering zijn ze goed verzekerd. Je kunt dan vervangende spullen kopen en wij helpen je bij de afhandeling van de schade.

Veilig gevoel. Met onze inboedelverzekeringen

  • ben je nooit onderverzekerd
  • kun je rekenen op onze Direct Schade Herstel service
  • kun je eenvoudig schade melden via onze app

Meer dekking of juist wat minder?

We hebben 2 dekkingen voor je: Basis en All Risk. Bekijk hier wat is verzekerd. Wil je nog wat meer zekerheid? Neem er dan een extra dekking bij, voor de ramen of voor spullen buitenshuis.

Had je al voor 31 mei 2015 een inboedelverzekering bij ons afgesloten? Sindsdien zijn er wat dingen veranderd. De dekking ‘Extra uitgebreid’ heet nu gewoon ‘Basis’. En zo zijn er nog wat verschillen.

Bij ons ben je nooit onderverzekerd

Bij OHRA heb je waardegarantie. Dat betekent: wij betalen altijd het hele schadebedrag. Je bent dus nooit onderverzekerd. Nieuwe aankopen hoef je niet te melden. En je hoeft ook niet zelf de waarde van je inboedel uit te rekenen. Alles in je woning is gewoon verzekerd.

Schadegedoe? Lossen wij graag voor je op

Schade aan je spullen levert vaak veel gedoe op. Maar het meeste kan onze Direct Schade Herstel service voor je regelen. Als bepaalde spullen gerepareerd kunnen worden, zorgen wij daarvoor. Snel en goed, en uiteraard wanneer het jou uitkomt.

Alles online of op je mobiel, lekker makkelijk

Bij ons ook geen gedoe als je een schade wilt melden of je dekking wilt aanpassen. Dat doe je gewoon online via Mijn OHRA of de OHRA App. Waar en wanneer je maar wilt. Makkelijk, toch?

De inboedelverzekering is een van onze woonverzekeringen. Als je er meer over wilt weten, bekijk dan de polisvoorwaarden.