Geen gedoe bij schade aan je woning

Schade aan je inboedel of woning is natuurlijk erg vervelend en vooral ook een hoop gedoe. Gelukkig kunnen we je al het werk uit handen nemen om de schade te herstellen. Dat noemen wij Direct Schade Herstel.

Direct Schade Herstel service

Wekelijks helpen wij klanten uit de brand. Soms zelfs letterlijk. Wij hebben een betrouwbaar en duurzaam netwerk van professionele herstellers. Dit zijn vakmensen die je woning binnen no time weer op orde hebben. Onze herstellers zijn GroenGedaan* (GroenGedaan! - Stichting Duurzaam) gecertificeerd. Zij werken met duurzame materialen en waar mogelijk worden je spullen als nieuw gerepareerd in plaats van vervangen.

Geen gedoe

Met onze service:

  • regelen wij een professionele en duurzame hersteller voor je
  • hoef je geen geld voor te schieten. De rekening gaat direct naar ons. Wel zo makkelijk

Heb je zelf een goede klusjesman?

Dan maken wij het geld naar je over. Geen probleem. We letten er wel altijd op dat de kosten die een eigen hersteller rekent, redelijk zijn. Zo houden wij de premie laag.

Schade melden

Meld een schade altijd zo snel mogelijk via Mijn OHRA of via de OHRA App. Wij laten de schade direct herstellen of betalen deze uit. Lees hier wat je kunt verwachten en waar je op moet letten bij het melden van een schade.