Je woonverzekering uitbreiden met extra dekkingen?

Sluit je een opstalverzekering of inboedelverzekering af bij OHRA dan kun je kiezen voor óf de basisdekking óf de All-Risk dekking. En als je nog meer zekerheid wil, zijn er extra mogelijkheden.

Dekking Buiten het huis

Niet te geloven, wat we tegenwoordig allemaal meenemen als we de deur uitgaan. Onze laptops en mobiele telefoons, maar soms ook sportspullen. Of we dragen sieraden. Dagje weg? Dan gaat er vaak een camera mee. Allemaal dingen die buitenshuis niet standaard verzekerd zijn met een inboedelverzekering.

Met de dekking Buiten het huis verzeker je deze dure spullen buitenshuis in Nederland tegen diefstal en schade. Het is een extra dekking die je alleen kunt nemen bij onze inboedelverzekering. 

Dekking Glas

De naam zegt het al. Met de dekking Glas ben je verzekerd voor schade aan ruiten, glazen deuren en glazen koepels. Maar we doen niet moeilijk: ruiten van kunststof en bijzonder glas zijn ook verzekerd. Deze dekking kun je niet los verzekeren, maar alleen nemen in combinatie met onze inboedelverzekering of opstalverzekering.

Heb je al een OHRA Opstalverzekering met All-Risk dekking? Dan is glas standaard meeverzekerd. Huur je een huis? Dan kun je de extra dekking Glas wel kiezen in combinatie met een OHRA Inboedelverzekering. Bij de All-Risk dekking van onze inboedelverzekering is glas namelijk niet standaard meeverzekerd.