Schade aan je woning of je spullen

Krijg je schade aan je huis of aan de spullen in je huis, dan bieden onze verschillende woonverzekeringen in de meeste gevallen een vergoeding voor schade door water, brand of storm. De spullen in je woning verzeker je met een inboedelverzekering. Je huis zelf verzeker je met een opstalverzekering.

Brandschade

Een brand kan je huis flink toetakelen. Al die spullen die beschadigd zijn of die je kwijt bent na een brand. Wat zijn de stappen die je neemt bij schade na een brand en wat verzekeren wij voor je? En wat kun je doen om schade te voorkomen of te beperken?

Stormschade

Een storm kan je woning behoorlijk beschadigen. Weggewaaide dakpannen, omgewaaide bomen, maar vooral schuttingen zijn vaak de klos. We hopen natuurlijk dat het je niet overkomt, maar wat doe je als je na een storm schade hebt? Lees wat je het beste kunt doen en hoe wij stormschade afhandelen.

Waterschade

Regen, sneeuw of een aquarium dat breekt? Onze verschillende woonverzekeringen vergoeden in de meeste gevallen een deel van de schade. De spullen in je woning verzeker je met een inboedelverzekering. Je huis zelf verzeker je met een opstalverzekering.

Wil je weten wat je kunt doen om schade veroorzaakt door water te voorkomen? En welke stappen je het beste kunt nemen als je waterschade krijgt? Lees alles over waterschade.