Zorg wanneer jij het nodig hebt

Bij OHRA gaat keuzevrijheid verder dan het kiezen van je zorgverlener. Zo biedt OHRA allerhande diensten en tools waarmee je ervan verzekerd bent dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt, op het moment dat je deze nodig hebt. Boter bij de vis dus.

eHealth-Fysio Meeneemservice-Meegroeiservice

Bij OHRA zit je goed als het om je zorgverzekering gaat. Van de Fysio Meeneemservice tot aan spoedzorg in het buitenland; het is jouw leven, dus ook jouw zorg. En jij kiest wat er op dit moment bij je past.

eHealth

Zorg op het moment dat het jóu uitkomt. Zonder lange wachtlijsten. Denk bijvoorbeeld aan online GGZ.

Fysio Meeneemservice

Neem tot 9 fysiobehandelingen mee naar volgend jaar. Uitgestelde zorg omdat jij dat zélf wilt!

Meegroeiservice

Verandering van levensfase? Wijzig 1x per jaar je aanvullende verzekering. Naar boven of beneden.

Wachtlijstbemiddeling-Tandongevallen-Spoedzorg buitenland

Wachtlijst-bemiddeling

Lange wachttijden? Wij zorgen ervoor dat je sneller geholpen wordt. Uiteraard staan jouw wensen centraal.

Tandongevallen-dekking

Je hoeft niet lang te sparen om de schade aan je gebit te laten herstellen.

Spoedzorg buitenland

Direct de zorg die je nodig hebt. Wereldwijd. Bij al onze aanvullende verzekeringen.

(Preventieve) zorg vanuit de OHRA Zorgverzekering

Uiteraard biedt onze zorgverzekering zelf ook de zorg die je nodig hebt. Als je ziek bent of een aandoening hebt, als je ziekte wilt voorkomen of sneller op de been wilt zijn na een ziekte. Onze zorgverzekering biedt uitkomst. Met vergoedingen vanuit de basisverzekering of eventuele aanvullende verzekeringen:

OHRA Klantvoordelen

Omdat we niet alles kunnen vergoeden zonder dat onze premie onbetaalbaar wordt, krijg je korting op producten en diensten van onze partners. Zo helpen we je ook verder als iets onverhoopt niet onder je dekking valt.

Lees meer over de OHRA Klantvoordelen

Nog meer keuzevrijheid

Keuzevrijheid bij OHRA betekent niet alleen dat je zorg krijgt wanneer jij deze nodig hebt, maar ook dat jij je eigen zorgverlener kiest, dat je ook gebruik kunt maken van zorg als je niet ziek bent en dat jij je eigen zorgpakket samenstelt. Hier lees je er alles over.

Alle ins en outs over onze zorgverzekering

Vragen over onze zorgverzekering? Wil je iets weten over een specifiek onderwerp of meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk dan onze OHRA Zorg Wegwijzer. Daar vind je alle onderwerpen overzichtelijk op een rij en vind je snel het antwoord op je vragen. Zelfs op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

De OHRA Zorg Wegwijzer