Aanrijding zonder tegenpartij. Hoe zit dat?

Een paaltje over het hoofd gezien? Of van een gladde weg gegleden? Je kunt behoorlijk wat autoschade in je eentje veroorzaken. Prettig idee hoe je schade snel wordt geregeld.

Heb je een WA of WA Plus autoverzekering?

Jammer, voor schade aan je eigen auto ben je niet verzekerd. Je kunt zelf kiezen of je de schade laat herstellen en waar. De kosten betaal je zelf. Je hoeft de schade niet bij ons te melden.

Heb je een All-Risk autoverzekering?

Je bent voor de schade aan je eigen auto verzekerd.

  • Meld de schade online via Mijn OHRA of in de OHRA App
  • Met de OHRA Reparatieservice laat je de schade repareren. Maak hiervoor een afspraak met een aangesloten herstelbedrijf bij jou in de buurt via Schadegarant

Als je in het buitenland bent

Heb je een aanrijding gehad in het buitenland en kun je niet meer rijden met de auto? Bel dan altijd even met onze hulpdienst via 026 400 23 10. We staan 24 uur per dag voor je klaar!

Heb je een eigen risico?

Ja, voor de reparatie van de schade heb je een eigen risico. De hoogte van je eigen risico heb je zelf gekozen. Hoeveel dat is staat op je polisblad in Mijn OHRA of in de OHRA App

Heb je gekozen voor een eigen risico, dan betaal je dit bedrag aan de Schadegarant reparateur. Heb je gekozen voor € 0,- eigen risico, dan betaal je natuurlijk niets.

Zijn er gevolgen voor de no-claimkorting?

Ja, als je de reparatiekosten vergoed wilt hebben, dan heeft dat gevolgen voor je no-claimkorting. Bekijk hoeveel schadevrije jaren en no-claimkorting je kunt terugvallen.