All-Risk verzekering auto

Door de naam vermoed je het al. Met de All-Risk autoverzekering van OHRA ben je uitgebreid verzekerd. Niet alleen schade aan anderen is verzekerd, maar ook schade aan je eigen auto. Aan jouw All-Risk autoverzekering kun je onze extra dekking Aanvullend pakket toevoegen. Heb je schade aan je eigen auto? Dan betaal je een eigen risico. Hoe hoog jouw eigen risico is bepaal je zelf. Je kunt bij OHRA kiezen voor een eigen risico van € 0,- tegen een meerprijs. Ons standaard eigen risico van € 150,- en een verhoogd eigen risico van € 300,- of € 450,- voor een lagere premie. De All-Risk verzekering is de meest gekozen dekking door OHRA klanten, voor auto's tot en met 8 jaar oud.

Wat dekt een All-Risk verzekering?

Wil je schade aan je eigen auto ook verzekeren? Denk bijvoorbeeld aan schade door vandalisme of door een aanrijding. Met de All-Risk autoverzekering van OHRA ben je ook voor dit soort schades verzekerd.

Wel verzekerd Niet verzekerd
 • Schade aan anderen
 • Schade aan jezelf
 • Schade aan spullen van anderen
 
 • Brand-, storm-, natuurschade
 
 • Inbraak, diefstal, joyriding
 
 • Ruitschade
 
 • Aanrijding, ook schade aan je eigen auto
 
 • Direct hulp in het buitenland
 

Wil je een uitgebreide samenvatting van wat wel en niet verzekerd is met de All-Risk autoverzekering? Bekijk de verzekeringskaart.

Aanvullend pakket

Bij een WA Plus of All-Risk verzekering kun je kiezen voor ons Aanvullend pakket. Je kunt dan recht hebben op onze nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling. Hierbij kijken we naar de leeftijd van je auto op het moment van aankoop en op het moment van schade. Ook kies je zelf waar je de autoschade laat herstellen en zijn accessoires meeverzekerd.

Extra dekkingen

Hou je van zekerheid? Je kunt bij ons je All-Risk autoverzekering uitbreiden met nog 4 extra dekkingen. Je bepaalt zelf of je er 1 of meer toevoegt aan je autoverzekering.

Ongevallen inzittenden

Je moet er niet aan denken, jij of 1 van je inzittenden overlijdt of raakt blijvend invalide? Wie er ook aansprakelijk is voor de schade, met deze extra dekking ben je verzekerd. OHRA betaalt een vast bedrag bij overlijden of blijvende invaliditeit. We kijken daarbij niet naar de werkelijke schade.

Schade inzittenden

Stel dat je na een ongeluk niet meer kunt werken. Met de Schade Inzittenden dekking vergoedt OHRA de werkelijke schade. Dit kan bijvoorbeeld gaan om schade aan spullen of letsel van jou of een inzittende. Ook als je zelf aansprakelijk bent voor de schade heb jij als bestuurder recht op een vergoeding.

Rechtsbijstand

Is schade aan je auto niet verzekerd en moet je zelf de schade proberen te verhalen? Dan kan het lastig zijn om een vergoeding te krijgen. Bijvoorbeeld als je buurman schade maakt aan jouw auto en je wilt dit verhalen op zijn verzekering. Met de extra dekking Rechtsbijstand Motorrijtuig kun je rekenen op juridische hulp van DAS Rechtsbijstand.

Pechhulp Nederland

Pech met je auto? Dat is altijd vervelend. Natuurlijk wil je weer zo snel mogelijk de weg op. Met de extra dekking Pechhulp Nederland staat de OHRA Hulpdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. We werken met verschillende pechhulpverleners in Nederland. Hierdoor krijg je zelfs in je eigen woonplaats hulp.

Meer informatie over extra dekkingen bij je autoverzekering

Jij kiest zelf

Bij OHRA kies je zelf hoe je een auto verzekert. Of je nu kiest voor de laagste premie of juist voor extra dekkingen. Het kan allemaal. Dat noemen we verzekeren zonder Paarse Krokodillen. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Wij helpen je graag alle dekkingen te vergelijken.

Ben je zzp'er en kocht je de auto privé? Dan heb je dezelfde keuzes, maar wel onder 3 voorwaarden:

 1. je auto staat niet op naam van de zaak
 2. je gebruikt de personenauto niet om tegen betaling goederen of personen te vervoeren
 3. je mag je auto niet als lesauto gebruiken

WA, WA Plus of All-Risk

Bekijk binnen 1 minuut wat het verschil is tussen een WA, WA Plus of All-Risk verzekering.

 • Vrije garage keuze bij aanvullend pakket
 • Pechhulp in het buitenland
 • No-claimkorting tot 82%
Helaas kun je deze video niet bekijken...

Als je onze video’s wilt bekijken, hebben we je toestemming nodig voor het plaatsen van cookies voor de onderdelen:

 • Delen en bekijken
Oké, wijzig mijn cookie instellingen