All-Risk autoverzekering

Door de naam vermoed je het al. Met de All-Risk autoverzekering van OHRA ben je uitgebreid verzekerd. Niet alleen schade aan anderen is verzekerd, maar ook schade aan je eigen auto. Veroorzaak je bijvoorbeeld zelf een aanrijding? Dan is ook de schade aan jouw eigen auto verzekerd. De All-Risk verzekering is de meest gekozen dekking door OHRA klanten, voor auto's tot en met 8 jaar oud.

 • Vrije garage keuze bij aanvullend pakket
 • Pechhulp in het buitenland
 • No-claimkorting tot 82%

All-Risk verzekering, wat is verzekerd?

Wil je schade aan je eigen auto ook verzekeren? Denk bijvoorbeeld aan schade door vandalisme of door een aanrijding. Met de All-Risk autoverzekering van OHRA ben je ook voor dit soort schades verzekerd.

Wel verzekerd

 • Schade aan anderen
 • Schade aan spullen van anderen
 • Brand-, storm-, natuurschade
 • Inbraak, dieftstal, joyriding
 • Ruitschade
 • Aanrijding, ook schade aan je eigen auto
 • Direct hulp in het buitenland

Niet verzekerd

 • Schade aan jezelf

Je auto minder uitgebreid verzekeren?

Meer weten over welke dekking bij je past? We hebben ook een overzicht van alle dekkingen.

WA

Je bent alleen verzekerd voor schade aan (spullen van) anderen.

WA Plus

Je bent ook verzekerd voor ruitschade, brand, storm en natuurschade en voor inbraak, diefstal en joyriding.

Extra dekkingen

Ongevallen inzittenden

Je moet er niet aan denken, jij of 1 van je inzittenden overlijdt of raakt blijvend invalide. Wie er ook aansprakelijk is voor de schade, met deze extra dekking ben je verzekerd. OHRA betaalt een vast bedrag bij overlijden of blijvende invaliditeit. We kijken daarbij niet naar de werkelijke schade.

Schade inzittenden

Stel dat je na een ongeluk niet meer kunt werken. Met de Schade Inzittenden dekking vergoedt OHRA de werkelijke schade. Dit kan bijvoorbeeld gaan om schade aan spullen of letsel van jou of een inzittende. Ook als je zelf aansprakelijk bent voor de schade, heb jij als bestuurder recht op een vergoeding.

Meer extra dekkingen

Rechtsbijstand

Is schade aan je auto niet verzekerd en moet je zelf de schade proberen te verhalen? Dan kan het lastig zijn om een vergoeding te krijgen. Bijvoorbeeld als je buurman schade maakt aan jouw auto en je wilt dit verhalen op zijn verzekering. Met de extra dekking Rechtsbijstand Motorrijtuig kun je rekenen op juridische hulp van DAS Rechtsbijstand.

Pechhulp Nederland

Pech met je auto? Dat is altijd vervelend. Natuurlijk wil je weer zo snel mogelijk de weg op. Met de extra dekking Pechhulp Nederland staat de OHRA Hulpdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. We werken met verschillende pechhulpverleners in Nederland. Hierdoor krijg je zelfs in je eigen woonplaats hulp.

WA, WA Plus of All-Risk: de verschillen

Als je een autoverzekering wilt afsluiten, heb je keuze drie verschillende verzekeringen: WA, WA Plus (beperkt casco) en All-Risk (volledig casco). Maar welke kun je nou het beste nemen? We helpen je graag om uit te zoeken welke dekking bij jouw auto past.

Lees meer