Gezinsautoregeling: verzeker je tweede auto voordelig

Hebben jullie meerdere auto’s binnen het gezin? Of misschien een motor? Dan kun je die bij ons voordelig verzekeren met de gezinsautoregeling. Je profiteert van alle voordelen van onze autoverzekering die ook voor je eerste auto gelden. Zo betaal je nooit teveel. 

Onze gezinsautoregeling gunt je graag wat extra

Als je een extra auto koopt, begint die autoverzekering weer met 0 schadevrije jaren. Dat is zonde natuurlijk, zeker als je al jaren geen schade hebt gereden. Daarom gunnen wij je graag wat extra. Met onze gezinsautoregeling profiteren de extra auto's in het gezin van net zo veel no-claimkorting als de eerste auto. Dit geldt trouwens ook voor je motor, als je die naast je auto ook bij ons verzekert. Met een gezinsautoregeling krijg je dus niet hetzelfde aantal schadevrije jaren, maar wel hetzelfde percentage no-claimkorting op de premie als voor je eerste auto. Extra voordelig!

Zo kun je de gezinsautoregeling afsluiten

Wil je van gezinsautoregeling voor je tweede auto of motor profiteren? Check dan eerst of je aan onderstaande punten voldoet:

  • Je eerste auto is verzekerd bij OHRA
  • De regelmatige bestuurders van de eerste en andere auto(’s) zijn elkaars partner en wonen op hetzelfde adres of je bent zelf de eigenaar en regelmatige bestuurder van beide auto’s
  • De regelmatige bestuurder van de extra auto of motor is 24 jaar of ouder
  • De regelmatige bestuurder van de extra auto of motor is de afgelopen twee jaar niet teruggevallen in schadevrije jaren
  • Alle motorvoertuigen staat op hetzelfde adres geregistreerd

Voldoe je aan alle punten? Dan kun je gebruikmaken van de gezinsautoregeling. Bel ons om dit door te geven. Wil je de gezinsautoregeling in het weekend afsluiten? Bel ons dan de eerstvolgende werkdag, onze medewerkers maken het dan zo snel mogelijk (met terugwerkende kracht) voor je in orde.

Gezinsautoregeling en de kilometerverzekering

Rijd je met de tweede auto 5.000 kilometer per jaar of minder? Misschien is onze kilometerverzekering dan iets voor jou. Je betaalt dan niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Zo betaal je alleen voor de kilometers die je écht rijdt. Met een kilometerverzekering is je auto net zo goed verzekerd als met een normale autoverzekering en je profiteert daarnaast ook van de gezinsautoregeling.