Woonverzekeringen

Je huis is de plek waar je thuis komt. Waar je leeft, eet en geniet. Misschien is je huis wel de belangrijkste plek die je hebt. Als er dan iets gebeurt, wil je het zo snel mogelijk weer helemaal in orde hebben. Dat begrijpen we heel goed. Met onze woonverzekeringen helpen we je bij brand, diefstal of schade.

Veilig gevoel. Met onze woonverzekeringen

  • ben je nooit onderverzekerd
  • kun je rekenen op onze Direct Schade Herstel service
  • weet je zeker dat de schadeafhandeling zó goed is, dat die van klanten een 8,2 krijgt

Verzekeringen rondom je huis, spullen en aansprakelijkheid

Voor je woning
Met een opstalverzekering is schade aan je woning verzekerd. Heb je een koophuis? Dan sluit je zelf deze verzekering af. Maar als je huurt, moet de verhuurder zo’n verzekering afsluiten.

Voor je spullen
Schade? Diefstal? Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je huis goed verzekerd. Voor extra zekerheid hebben we de dekking Buiten het huis, de dekking Glas en de kostbaarhedenverzekering.

Waar je aansprakelijk voor bent
Heb je schade veroorzaakt aan anderen of aan hun spullen? Dan dekt onze aansprakelijkheidsverzekering de kosten. Dat geldt trouwens ook voor je gezinsleden – en zelfs voor je huisdier. Geruststellende gedachte.

Woonverzekeringen regel je eenvoudig zelf

Zelf hebben we er ook een hekel aan, als we ergens uren aan de lijn moeten hangen. Daarom kun je onze woonverzekeringen zelf regelen. Schade melden? Of je dekking aanpassen? Gewoon, online via Mijn OHRA of met de OHRA App. En al doe je het ’s nachts om 1 uur in je pyjama, wij vinden het prima.

Wil je wat meer weten over de dekkingen en vergoedingen van onze woonverzekeringen? Kijk dan in de polisvoorwaarden. Daarnaast hebben we nog de verzekeringskaart met algemene informatie voor je.