Verzeker je tweede motorvoertuig lekker voordelig

Hebben jullie meerdere auto’s binnen het gezin? Of misschien een motor? Dan kun je die bij ons voordelig verzekeren. Met alle voordelen van onze autoverzekering die ook gelden voor je eerste auto.

Onze gezinsvoertuigregeling gunt je graag wat extra

Raar maar waar. Als je een extra auto koopt, begint die autoverzekering weer met nul schadevrije jaren. Dat doen wij dus anders. Met onze gezinsautoregeling profiteren ook de extra auto’s van net zo veel no-claimkorting als de eerste. 1 + 1 = voordeel, zeg maar. Dit geldt trouwens ook als je naast je auto ook je motor bij ons verzekert.

Je krijgt voor je tweede voertuig dus niet hetzelfde aantal schadevrije jaren maar wel hetzelfde percentage no-claimkorting op de premie als voor je eerste auto.

Even checken

De spelregels zijn simpel. Als je de volgende 5 vragen met ja beantwoordt, kun je van de gezinsautoregeling gebruikmaken:

  1. Is je eerste auto verzekerd bij OHRA?
  2. Zijn de regelmatige bestuurders van de eerste en andere auto(’s) elkaars partner en wonen jullie op hetzelfde adres - of ben je zelf eigenaar en regelmatige bestuurder van 2 auto’s?
  3. Is de regelmatige bestuurder van de extra auto of motor 24 jaar of ouder?
  4. Is de regelmatige bestuurder van de extra auto of motor de afgelopen twee jaar niet teruggevallen in schadevrije jaren?
  5. Staan alle motorvoertuigen op hetzelfde adres geregistreerd?

De autoverzekering van je tweede auto is zo geregeld

Een extra auto verzekeren regel je telefonisch. Onze medewerkers maken het voor je in orde.