Tweede auto voordelig verzekeren

Hebben jullie meerdere auto’s binnen het gezin? Of misschien een motor? Dan kun je die bij ons voordelig verzekeren met de tweede gezinsautoregeling. Je profiteert van alle voordelen van onze autoverzekering die ook voor je eerste auto gelden. Een extra auto verzekeren regel je telefonisch. 

Onze tweede gezinsautoregeling gunt je graag wat extra

Raar maar waar. Als je een extra auto koopt, begint deze autoverzekering of kilometerverzekering weer met nul schadevrije jaren. Wij gunnen je graag wat extra. Met onze tweede gezinsautoregeling profiteren de extra auto's van net zo veel no-claimkorting als de eerste. Dit geldt trouwens ook als je naast je auto ook je motor bij ons verzekert.

Je krijgt voor je tweede voertuig dus niet hetzelfde aantal schadevrije jaren, maar wel hetzelfde percentage no-claimkorting op de premie als voor je eerste auto. En rijd je met de tweede auto 5.000 kilometer per jaar of minder, dan is de kilometerverzekering iets voor jou. Je auto is dan net zo goed verzekerd als met een normale autoverzekering, maar dan een stuk voordeliger.

Even checken

Je kunt van de tweede gezinsautoregeling gebruikmaken als je aan de onderstaande punten voldoet:

  • Je eerste auto is verzekerd bij OHRA
  • De regelmatige bestuurders van de eerste en andere auto(’s) zijn elkaars partner en wonen op hetzelfde adres of je bent zelf eigenaar en regelmatige bestuurder van 2 auto’s
  • De regelmatige bestuurder van de extra auto of motor is 24 jaar of ouder
  • De regelmatige bestuurder van de extra auto of motor is de afgelopen twee jaar niet teruggevallen in schadevrije jaren
  • Alle motorvoertuigen staat op hetzelfde adres geregistreerd

De autoverzekering van je tweede auto is zo geregeld

Een extra auto verzekeren regel je telefonisch. Onze medewerkers maken het voor je in orde.