Slim: de autoverzekering vergelijken met de kilometerverzekering. Welke past bij jou?

Op zoek naar een autoverzekering? Dan is het slim om eerst even onze standaard autoverzekering te vergelijken met onze kilometerverzekering. Want als je weinig kilometers per jaar rijdt, is de kilometerverzekering vaak nóg voordeliger.

5.000 km per jaar of minder? De OHRA Kilometerverzekering

Als je niet zo veel rijdt, is de Kilometerverzekering van OHRA vaak voordeliger dan een standaard autoverzekering. Je betaalt dan alleen voor de kilometers die je rijdt en zo kun je dus slim besparen op je autoverzekering!

Ontdek de OHRA Kilometerverzekering

Meer dan 5.000 km per jaar? De OHRA Autoverzekering

Zit je wat vaker op de weg en rijd je meer dan 5.000 kilometer per jaar? Ook dan zit je bij OHRA goed met onze autoverzekering.

Ontdek de OHRA Autoverzekering

Het verschil én de overeenkomsten op een rij

Het verschil ...

Het is goed te weten dat je met de Kilometerverzekering van OHRA net zo goed verzekerd bent als met een standaard autoverzekering. Het grote verschil tussen de kilometerverzekering en de standaard autoverzekering zit hem in hoe en hoeveel je betaalt.

Met de Kilometerverzekering van OHRA koop je een bundel voor 1.000 kilometer en betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. De ideale autoverzekering als je de auto niet zo vaak gebruikt of voor een tweede auto waarmee je vooral kortere ritjes maakt.

Met de Autoverzekering van OHRA betaal je elke maand een vaste, scherpe premie. Ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt. Handig als je veel onderweg bent voor werk of vaak de auto gebruikt om bijvoorbeeld vrienden en familie te bezoeken, of voor vakanties.

... en de overeenkomsten

Of je nu kiest voor de OHRA Autoverzekering of de OHRA Kilometerverzekering, je kunt met beide verzekeringen rekenen op:

  • Keuze uit 3 basisdekkingen: WA, WA PLUS en Allrisk
  • Extra dekkingen voor meer zekerheid
  • Hoge no-claimkorting voor schadevrije jaren
  • Zelf je eigen risico kiezen
  • Snel schade melden en altijd snel hulp bij schade
  • Je verzekering 24/7 zelf beheren via Mijn OHRA of OHRA App

Weinig kilometers met je tweede auto? Extra voordeel!

De kilometerverzekering is bij weinig kilometers vaak voordeliger dan de standaard autoverzekering. Ideaal voor bijvoorbeeld een tweede auto waarmee je vooral kortere ritten maakt. Je profiteert bij OHRA dan ook nog eens van de gezinsautoregeling. Je krijgt dan voor je tweede voertuig hetzelfde percentage no-claimkorting op de premie als voor je eerste auto.

24/7 controle over je autoverzekering

Heb je bij ons een kilometer- of autoverzekering afgesloten, dan heb je altijd inzicht in wat je verzekerd hebt en wat je daarvoor betaalt. Je kunt je verzekering altijd aanpassen als je situatie wijzigt. Dat kan via Mijn OHRA of met de handige OHRA App. Je hebt met de app je gegevens altijd bij de hand op je telefoon, ook als je hulp nodig hebt.

Toch niet de juiste verzekering of dekking gekozen? Geen probleem!

Twijfel je na het afsluiten van je kilometerverzekering of autoverzekering toch of je wel de juiste basisdekking of aanvullende dekking hebt gekozen? Geen zorgen. Bij OHRA heb je na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Ook tijdens de looptijd van je autoverzekering kun je altijd je dekking aanpassen. Dat doe je eenvoudig en snel gewoon zelf via Mijn OHRA of de OHRA App.