Hulp bij het kiezen

De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Voor extra vergoedingen kun je kiezen uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Je wilt natuurlijk een goede keuze maken als het om je zorgverzekering gaat. Wij maken het je gemakkelijk.

Pakketvergelijker OHRA Zorgverzekering

Bij het kiezen van een zorgverzekering is het prettig om alle vergoedingen te kunnen vergelijken. Met onze pakketvergelijker is dat heel eenvoudig. Hierin vind je alle vergoedingen van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen naast elkaar. Handig toch?

Goed om te weten:

Verzekeringen die we niet meer actief aanbieden staan niet in de pakketvergelijker. Als jij zo'n verzekering hebt, is dat geen probleem. Je kunt jouw verzekering gewoon houden. Informatie over de vergoedingen van deze verzekering vind je bij overige aanvullende voorwaarden. Je kunt je vergoedingen ook bekijken in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Vergoedingenwijzer OHRA Zorgverzekering

Zoek je een specifieke vergoeding? Wil je bijvoorbeeld weten of we fysiotherapie vergoeden? Dan kun je in de vergoedingenwijzer heel eenvoudig op alfabet zoeken en weet je snel wat we vergoeden. Ook zie je of je een eigen risico hebt of je een eigen bijdrage moet betalen. Je kunt er ook terugvinden of er toestemming nodig is en waar je terecht kunt,