Korting? Natuurlijk!

Wie wil nou geen korting op zijn zorgverzekering? Bij OHRA kun je kiezen wat het beste bij jou past. En veel kortingen gelden ook nog eens bovenop elkaar. Dat is pas lekker besparen!

Hoger eigen risico? Lagere premie!

18 jaar of ouder? Dan is het verplicht eigen risico voor je basisverzekering € 385,-. Niet leuk, maar als je dit vrijwillig verhoogt, krijg je wel premiekorting! Best handig als je geen zorg verwacht in dat jaar. Het is niet handig als je weet dat er wel zorg nodig is. Bijvoorbeeld als je geopereerd moet worden.

Korting als je verzekeringszaken online regelt

Kies je voor onze Online Gemak zorgverzekering? Dan regel je zaken rondom je verzekering lekker snel online. En je krijgt nog korting ook. Dat is makkelijk verdiend. Bereken snel je premie.

Collectief verzekeren

Je kunt er ook voor kiezen om je collectief te verzekeren. Bijvoorbeeld via je werkgever of vereniging. Dan profiteer je gelijk van collectiviteitskorting. Kijk snel wat er allemaal mogelijk is.

Betaal per kwartaal of per jaar

Ook dit betekent korting! Per kwartaal 0,5% en per jaar zelfs 2%. Dit is niet mogelijk als je kiest voor onze Online Gemak Zorgverzekering.

Betaal je verplicht eigen risico in termijnen

Wil je het verplicht eigen risico niet graag in één keer betalen? Geen probleem. Betaal gewoon elke maand een beetje eigen risico. Lees er alles over.

Bepaal zélf wanneer we je premie afschrijven

Dat je premie moet betalen, staat vast. Maar je kunt wel zelf bepalen op welk moment de betaling jou het beste uitkomt. Ook als je je premie via een automatische incasso betaalt. Normaal gesproken schrijven wij rond de eerste van de maand je premie af. Maar misschien komt dit juist niet uit. Kies dan gewoon een ander moment. Je kunt kiezen uit de laatste week van de voorgaande maand, de 1e, 2e of 3e week van de maand.

4 tips om te besparen op je zorgverzekering

Je zorgverzekering is meer dan alleen je premie. Lees hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op de kosten van je zorgverzekering.

Lees het blog