Premie

De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Hiervoor betaal je in 2022 een vaste premie van € 129,45 per maand. Heb je een van onze aanvullende verzekeringen? Dan betaal je uiteraard iets meer. Wil je weten hoe wij de hoogte van de premie bepalen? Wij geven graag uitleg over onze premieopbouw.

Korting op je premie? Natuurlijk!

Wil je korting op je premie? Dat kan. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een hoger eigen risico of door je te verzekeren via een zogenaamde collectiviteit. Dat is een verzekering voor een grote groep mensen, bijvoorbeeld de werknemers van een bedrijf. Lees meer over de mogelijkheden voor korting op je basisverzekering.

Je premie betalen

Ben je 18 jaar of ouder, dan moet je premie betalen voor je zorgverzekering. Dat kan op verschillende manieren en als je wilt kan het ook in termijnen.

Betaal je niet of niet op tijd? Dan kan dat nadelige gevolgen hebben. Dat wil je liever voorkomen. Neem daarom altijd contact met ons op als je moeite hebt om je premie te betalen. Wij kijken dan samen of er een betalingsregeling mogelijk is.

Wil je meer weten over het betalen van je premie? In de polisvoorwaarden vind je alle informatie.