Verre reizen: reisverzekering afsluiten voor reizen buiten Europa

Ik ga op reis en ik neem mee…? Een goede kans dat tijdens dit spelletje de opblaasrubberboot, zonnebrand en oma eerder voorbij komen dan je reisverzekering. Zeker als je buiten Europa op vakantie gaat is een reisverzekering geen overbodige luxe. Want een reis naar Zuid-Afrika of Indonesië brengt nu eenmaal meer risico met zich mee dan een weekendje Terschelling. OHRA biedt een uitstekende reisverzekering, voor alle bestemmingen.

Je voordelen

  • Altijd en overal Nederlandstalige hulp via de OHRA Hulpdienst 
  • Duiken valt onder de basisdekking van onze doorlopende reisverzekering
  • Met de extra dekking Geneeskundige kosten krijg je de medische kosten vergoed die niet worden vergoed door je zorgverzekering
  • Ook Annulering verzeker je als extra dekking eenvoudig mee
  • Vervoer terug naar Nederland (repatriëring) of medische hulp bij een ernstige ziekte, een ongeval en overlijden is standaard verzekerd met persoonlijke hulpverlening

OHRA biedt nog meer extra dekkingen om je reisverzekering precies af te stemmen op je reis, de bestemming en de bijzondere plaatselijke risico’s. Doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan tot vlak voor vertrek. 

Goed voorbereiden op verre reizen

Er kan altijd wat fout gaan op reis. Bij een wereldreis is de kans daarop natuurlijk groter dan wanneer je een stedentrip maakt. Welke risico’s er voor je reis gelden, weet je zelf het beste. Bij OHRA kies je daarom zelf wat je naast de basisdekking wilt verzekeren. Bijvoorbeeld de extra dekking geneeskundige kosten die alle medische kosten vergoedt die je zorgverzekeraar niet vergoedt. Of de extra dekking Hulpverlening auto en motor, waarbij reparatie aan de weg, het toesturen van onderdelen en de vergoeding van extra verblijfskosten zijn inbegrepen.

OHRA heeft een reisverzekering voor ieder soort reis

  • Wereldreis
  • Stage in het buitenland
  • Weekendje weg
  • Duikvakantie
  • Kampeervakantie

Of nu je bagage zoekraakt of dat je bij een duik in een rivier een parasiet oploopt. Met de doorlopende reisverzekering van OHRA ben je altijd goed voorbereid. Kies de reisverzekering die bij je past!

Goed verzekerd

Buitenland of in Nederland: met onze doorlopende reisverzekering ben je tijdens al je vakanties goed verzekerd. Ideaal als je vaker per jaar op vakantie gaat of regelmatig stedentrips maakt. Of als je voor langere tijd de wereld rondreist. Houd wel rekening met het aantal aaneengesloten reisdagen en je gekozen Europa- of Werelddekking.