OHRA Hulpdienst - bij nood op vakantie

Een reisverzekering helpt je niet alleen bij schade of verlies van je bagage. In geval van nood zorgt de OHRA Hulpdienst eenvoudig en snel voor een oplossing. Je belt onze hulpdienst met één druk op de knop in de OHRA App. Waar kun je op rekenen?

Alarmcentrale OHRA: direct contact

Bel 026 400 23 10. Je kunt ons altijd bereiken.

Met spoed terug naar Nederland

Stel dat een familielid overlijdt tijdens je vakantie of dat je huis zware schade oploopt. Dan wil je snel naar huis. Hoe regel je dat vanuit het buitenland? Meer over repatriëring

Hulp bij ziekte in het buitenland

Heb je in het buitenland een voedselvergiftiging opgelopen? Of ben je uitgegleden bij het zwembad en heb je je pols gebroken? In beide gevallen heb je medische hulp nodig. De regels van artsen en ziekenhuizen in het buitenland zijn vaak anders dan wat je in Nederland gewend bent. Wat kun je het beste doen? Meer over ziekte in het buitenland

Hulp bij autopech of een ongeluk

Je bent onderweg naar je vakantiebestemming en je krijgt autopech. Sta je met de auto en bagage op de vluchtstrook? In de meeste gevallen helpt de OHRA Hulpdienst je snel weer op weg. 

Paspoort kwijt op reis

Stel dat je je tas met je paspoort per ongeluk in een drukke metro achterlaat. Erg vervelend! Maar wat kun je dan het beste doen? En wat doet de OHRA Hulpdienst voor je?