Doorlopende annuleringsverzekering

Je verheugt je al maanden op je vakantie. Maar dan gebeurt er iets waardoor je de reis eerder moet afbreken. Of de reis gaat helemaal niet door. Je wordt bijvoorbeeld heel ziek. Het kan ook zijn dat je eerder naar huis moet door een sterfgeval in je naaste familie. Heel vervelend, maar met de extra dekking Annulering krijg je dan in ieder geval een vergoeding.

Kun je de reis nog voor de vertrekdatum annuleren? Dan is het vaak mogelijk je boeking bij je reisorganisatie of boekingskantoor kosteloos te annuleren. Of je ontvangt een percentage van de reissom terug.

Ontvang je geen vergoeding van je reisorganisatie of boekingskantoor? En heb je een geldige annuleringsreden? Dan vergoedt de doorlopende annuleringsverzekering (een deel van) de kosten als:

  • je reis helemaal niet meer doorgaat
  • je vliegtuig meer dan 8 uur vertraging heeft
  • je de reis eerder moet afbreken

Alle vakanties verzekerd bij annulering

Je sluit de extra dekking Annulering af bij onze doorlopende reisverzekering. Zo ben je meteen voor al je vakanties verzekerd. En als je wilt, verzeker je ook makkelijk je partner en kinderen mee.

Heb je al een reis geboekt? Sluit de extra dekking dan in ieder geval binnen 14 dagen af.

Dekking doorlopende annuleringsverzekering

Hoe vaak je op vakantie gaat, dat maakt ons niet uit. Iedere keer als de reis niet doorgaat, heb je recht op € 1.500,- vergoeding per persoon. In de polisvoorwaarden vind je precies wat we wel en niet vergoeden. 

Was de reissom hoger dan € 1.500,- per persoon? En wil je het bedrag daarboven ook verzekeren? Sluit in dat geval voor die ene reis een kortlopende annuleringsverzekering af. En dan natuurlijk alleen voor het bedrag boven de al verzekerde € 1.500,-.