Stedentrip? Denk aan je reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door prima verzekerd. Ook als je op stedentrip gaat. Bij een weekendje weg denk je misschien niet meteen aan je reisverzekering. Maar ook dan kan er onverwachts iets gebeuren.

Stel je loopt op een gezellige, drukke markt in Boedapest of de Ramblas en je portemonnee wordt door een zakkenroller gestolen. En wat als je jouw bagage kwijtraakt op het vliegveld? Dan ben je met een doorlopende reisverzekering goed verzekerd voor je reisbagage. Met de extra dekking Geld krijg je een vergoeding voor de inhoud van je portemonnee. Reis je met eigen auto? Dan is de extra dekking Hulpverlening auto en motor een goed idee. Zo ben je verzekerd van hulp bij pech of een ongeval in het buitenland.

Verzekerd vanaf 1 overnachting

Met de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd tijdens je stedentrip en al je andere vakanties. Ook een weekendtrip in Nederland is verzekerd als je minimaal 1 betaalde overnachting hebt geboekt. Bovendien krijg je altijd persoonlijke hulpverlening bij ziekte of een ongeval. Het reist toch een stuk prettiger als je bij vertrek al weet dat dit goed geregeld is.

Voordelen van een doorlopende reisverzekering

  • Stel eenvoudig zelf je ideale reisverzekering samen
  • Optimaal verzekerd tegen diefstal en verlies van je spullen op reis
  • Kosten voor vervangende kleding en toiletartikelen bij bagagevertraging worden tot € 750,- vergoed
  • Persoonlijke hulpverlening van de OHRA Hulpdienst bij ziekte of een ongeval
  • Direct hulp bij verlies van je paspoort

Zorgeloos slenteren tijdens je stedentrip

Niet teveel betalen voor je verzekering en toch helemaal voorbereid zijn op onverwachtse kosten van diefstal of ongelukjes? Check dan je reisverzekering op de 3 punten uit deze blog.