Stedentrip? Denk aan je reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door goed verzekerd. Of je nu een stedentrip gaat doen of een weekendje weg gaat, er kan altijd onverwachts iets gebeuren.

Stel je vliegt naar Hongarije of Spanje en je raakt je bagage kwijt op het vliegveld. Of je portemonnee wordt gestolen bij een bezoek aan de gezellige, drukke markt in Boedapest of de Ramblas. Met een doorlopende reisverzekering ben je goed verzekerd voor je reisbagage. En met de extra dekking Geld krijg je een vergoeding voor de inhoud van je portemonnee. Reis je met een eigen auto? Dan is de extra dekking Hulpverlening auto en motor een slim idee. Zo ben je verzekerd van hulp bij pech of een ongeval in het buitenland.

Verzekerd vanaf 1 overnachting

Met de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd tijdens je stedentrip en al je andere vakanties. Ook een weekendtrip in Nederland is verzekerd als je minimaal 1 betaalde overnachting hebt geboekt. Bovendien krijg je altijd persoonlijke hulpverlening bij ziekte of een ongeval. Het reist toch een stuk fijner als je bij vertrek weet dat dit goed is geregeld.

Voordelen doorlopende reisverzekering

  • Eenvoudig zelf je ideale reisverzekering samenstellen
  • Optimaal verzekerd tegen diefstal en verlies van je spullen op reis
  • Kosten voor vervangende kleding en toiletartikelen bij bagagevertraging tot € 750,- vergoed
  • Persoonlijke hulpverlening van de OHRA Hulpdienst bij ziekte of een ongeval
  • Direct hulp bij verlies van je paspoort

Zorgeloos slenteren tijdens je stedentrip

Niet teveel betalen voor je verzekering en toch helemaal voorbereid zijn op onverwachtse kosten van diefstal of ongelukjes? Check dan je reisverzekering op deze 3 punten.