Vragen over je nieuwe ongevallenverzekering

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Daarom vind je hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Geen probleem. Je kunt ook altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je graag. 

 • Waar kan ik de polisvoorwaarden van de ongevallenverzekering nalezen?

  Voor je gemak lees je de polisvoorwaarden (pdf) hier na. Je vindt de polisvoorwaarden ook altijd terug in Mijn OHRA. Ontvang je de polisvoorwaarden liever op papier? Neem dan even contact met ons op. Voor een kort overzicht wat wel en niet verzekerd is, bekijk je de verzekeringskaart (pdf).

 • Hoe kan ik zien wat het effect is op mijn premie, als ik mijn verzekering wil aanpassen?

  Je kunt in Mijn OHRA zelf je verzekeringsgegevens aanpassen. Zo zie je ook wat het effect is op je premie. 

 • Krijg ik het volledige bedrag uitgekeerd als er een ongeluk op mijn werk gebeurt?

  Je krijgt bij OHRA ook een uitkering als het ongeluk op je werk gebeurt. Je krijgt dan 100% uitgekeerd. Heb je een ongeval terwijl je een gevaarlijk beroep uitoefent? Dan is er geen dekking. Een overzicht van gevaarlijke beroepen kun je hier nalezen (pdf).

 • Aan wie keert de OHRA Ongevallenverzekering het bedrag uit?

  Bij blijvende invaliditeit keren we uit aan jou, de verzekeringsnemer. Overlijd je? Dan hangt het af van je gezinssamenstelling aan wie wij uitkeren. 

  Ben je alleenstaand? Dan keren we het bedrag bij overlijden uit  aan je wettelijke erfgenamen. Ben je getrouwd/samenwonend zonder kinderen? Dan keren we het bedrag uit aan je partner. Heb je kinderen? Dan krijgen je partner en kinderen de vergoeding.

 • Hoe meld ik schade bij OHRA?

  Ben je klant bij OHRA en wil je schade melden? Of wil je een schade melden die ontstond in de periode dat je nog klant was bij nowGo? We vertellen je graag hoe het werkt.

  Lees meer over schade melden

 • Ik wil mijn gegevens of verzekering wijzigen. Kan dat?

  Wil je je gegevens of verzekering wijzigen? Dit doe je makkelijk en snel zelf via Mijn OHRA.

 • Mijn vraag staat er niet bij

  Bel ons dan op telefoonnummer 026 400 40 40 of stel je vraag via WhatsApp op 06 20 14 06 59. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Wij helpen je graag.