Mercedes autoverzekering

OHRA biedt een betrouwbare en betaalbare Mercedes-verzekering. Ontdek de mogelijkheden voor jouw Mercedes en bekijk de verschillende dekkingen. Je berekent gemakkelijk en snel online je premie.

Mercedes verzekeren? Binnen een paar minuten geregeld! 

Bereken snel en eenvoudig de premie voor jouw Mercedes autoverzekering en ontdek direct hoeveel je kunt besparen. Regel binnen een paar minuten een betrouwbare autoverzekering die perfect past bij jouw Mercedes.

Snel en eenvoudig je Mercedes-verzekering afsluiten? 

Wil je snel en eenvoudig een Mercedes-verzekering afsluiten? Volg dan ons stappenplan: 

  1. Stel je verzekering samen: Kies de basisdekking en aanvullende dekkingen die passen bij jouw Mercedes. 
  2. Bereken de premie voor je Mercedes-verzekering: Vul je gegevens in en ontdek wat je kunt besparen. 
  3. Direct verzekerd: Vul je aanvullende gegevens in en sluit de Mercedes-verzekering af.

Mercedes autoverzekering? Ontdek de verschillende dekkingen!  

Met onze Mercedes autoverzekering kun je met een gerust hart de weg op. Kies uit de 3 basisdekkingen WA, WA Plus en All-Risk en ga voor een goede bescherming die bij jouw Mercedes en wensen past. 

Onze WA-verzekering biedt de basisdekking voor schade aan anderen, terwijl onze WA Plus-verzekering extra bescherming biedt tegen risico's zoals brand- en ruitschade. Voor een uitgebreidere dekking kun je kiezen voor onze All-Risk-verzekering. Zo ben je bij een aanrijding ook verzekerd voor schade aan je eigen Mercedes. Ook als je zelf schuldig bent. 

Voordelen van Mercedes verzekeren bij OHRA 

Overstappen naar OHRA levert niet alleen een voordelige premie op, maar ook voordelen zoals: 

  • tot 82% no-claimkorting, zelfs voor een tweede auto of motor; 
  • 24/7 hulp bij schade met de OHRA Hulpdienst;
  • eenvoudige schade melden met de OHRA App

Je Mercedes aanvullend verzekeren? Kies dan voor aanvullende dekkingen. Dit zijn het Aanvullend Pakket, Ongevallen Inzittenden, Schade Inzittenden, Rechtsbijstand Motorrijtuig en Pechhulp Nederland. 

Mercedes verzekering? Regel het snel bij OHRA! 

Vind vandaag nog de perfecte autoverzekering bij OHRA en profiteer van een goede dekking voor jouw Mercedes. Bereken gemakkelijk online je premie en sluit snel een betaalbare Mercedes-verzekering af. 

Heb je vragen over het overstappen naar onze Mercedes-verzekering? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!