OHRA Verhaalservice

Heb je zorgkosten gemaakt als gevolg van schade die een ander heeft veroorzaakt? En heb je daardoor bijvoorbeeld een gedeelte van het eigen risico opgemaakt of je hebt zorg nodig waarvoor je niet verzekerd bent? Je kunt deze kosten verhalen op de persoon die dit veroorzaakt heeft.

Zo werkt het

OHRA regelt gratis en geheel vrijblijvend een gesprek bij een letselschadeadvocaat of letselschadebureau. De advocaat of letstelschadeadviseur beoordeelt dan of er inderdaad sprake is van een zogenaamde schuldige tegenpartij. Wil je verder actie ondernemen? Dan kun je de advocaat of de letselschadeadviseur vragen je zaak verder te behartigen. Dit kan geld kosten, maar ook deze kosten kun je laten betalen door de partij die verantwoordelijk is voor de schade. De advocaat of de letselschadeadviseur zal de mogelijkheden met je bespreken.

Hier kun je terecht

Voor een eerste gesprek met een letselschadeadvocaat of letselschadeadviseur via de OHRA Verhaalservice kun je bellen op telefoonnummer 013 593 84 10. Heb je een rechtsbijstandverzekering bij OHRA? Dan heb je mogelijk recht op juridische bijstand.

OHRA heeft afspraken gemaakt met de volgende letselschadeavocaten en letselschadebureaus:

Niet bij OHRA verzekerd?

Ben je bij een andere verzekeraar verzekerd voor rechtsbijstand? Neem dan even contact op met je rechtsbijstandverzekeraar voor meer informatie.