Meer vrijheid met de OHRA Motorverzekering

Motorrijden is meer dan op 2 wielen de weg op gaan. Veel meer. Of je nu een werkpaard of zomermotor hebt, motorrijden is een gevoel. Een gevoel van vrijheid. De vrijheid om te gaan waar je wilt. Deze vrijheid vind je ook terug in onze motorverzekering. Kies je de OHRA Motorverzekering, dan ga je voor een verzekering die aansluit bij wie je bent, wat je doet en waar je naar toe gaat.

Onze voordelen voor werkpaarden en zomermotoren

  • Zelf je motorverzekering samenstellen.
  • Keuze uit 3 basisdekkingen en 7 aanvullende dekkingen.
  • Hoge instapkorting van 60%.
  • No-claimkorting tot wel 80%. Ook voor je 2e voertuig.
  • Nederlandstalige hulp in binnen- en buitenland bij schade of diefstal.

Motor. Vrijheid. Verzekering.

Voel je vrij! Op de weg, met je handen op het stuur. Maar zeker ook online, met je vingers op het toetsenbord. Bij de OHRA Motorverzekering kies je de dekkingen die bij je passen. Naast de basisdekking hebben we 7 aanvullende dekkingen die je kunt combineren zoals jij dat wil. Maak je keuze en bereken snel de premie. Ga daarna snel de weg weer op. Want hoe vrij je ook bent bij onze motorverzekering, tegen een motorrit kan niets op. 

Groene kaart: wel handig niet verplicht

Binnen de Europese Unie (EU) ben je niet verplicht de groene kaart op papier bij je te hebben, maar het is wel handig. Bijvoorbeeld als je schade of pech onderweg hebt.

Ook gebondenheid heeft zo zijn voordelen

Graag rijd je de vrijheid tegemoet. Maar soms is het wel fijn om gebonden te zijn aan een werkgever of organisatie. Zeker als er collectieve afspraken zijn gemaakt met OHRA. Dan krijg je korting op de motorverzekering. En op andere verzekeringen. Ja, je vrijheid opgeven heeft een prijs. Een heel aantrekkelijke prijs, in dit geval.