Autopech? Pechhulp is onderweg!

Autopech komt nooit uit. Of je nou naar je werk moet of onderweg bent naar het strand, als je auto het begeeft dan baal je als een stekker. Hoe fijn is het dan als je pechhulp kunt inschakelen? Waar je ook bent! Deze extra dekking bij je autoverzekering zorgt ervoor dat jij snel weer door kunt als je stil komt te staan.

Pechhulp, wat houdt dat in?

Als je kiest voor de extra dekking Pechhulp Nederland, dan zorgen wij dat je geholpen wordt als je auto ermee ophoudt. Of je nou op je eigen oprit staat, door Brabant rijdt of op de Waddeneilanden bent. Wij begrijpen dat het je altijd overvalt en daarom staan we 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Als het kan, repareert de hulpdienst je auto meteen. Kan dat niet, dan vervoeren we jouw auto naar de dichtstbijzijnde dealer of garage en brengen we jou veilig thuis. En je passagiers natuurlijk ook. Als de reparatie van je auto langer dan 24 uur duurt, krijg je maximaal 3 werkdagen lang vervangend vervoer.

Hoe regel ik de extra dekking Pechhulp Nederland?

Als je bij OHRA een WA, WA Plus of All-Risk autoverzekering hebt, kun je de extra dekking Pechhulp Nederland online afsluiten. Dat doe je in Mijn OHRA of in de OHRA App, waar je de extra dekking in een paar klikken zelf aan of uit kunt zetten. Handig als je bijvoorbeeld op autovakantie gaat in eigen land. Of als je veel moet rijden voor je werk.

Hoe zit het met pechhulp in het buitenland?

Pechhulp in het buitenland is automatisch geregeld als je een OHRA All-Risk Autoverzekering hebt. Heb je een WA of WA Plus autoverzekering, dan kun je geen pechhulp in het buitenland extra afsluiten. Maar heb je een reisverzekering bij OHRA? Dan kun je eenvoudig pechhulp in het buitenland regelen met de extra dekking Hulpverlening Auto en Motor. Aanrader, want als je pech krijgt op een snikhete Autoroute du soleil of in een smalle haarspeldbocht in de Zwitserse Alpen, is het wel zo fijn om een vriendelijke Nederlandse stem aan de lijn te krijgen die precies weet welke garage bij jou in de buurt zit.

Autopech in binnen- of buitenland? Dit is wat je moet doen

Waarschijnlijk rijdt jouw auto als een zonnetje, maar als dat niet zo is en je komt onderweg stil te staan, zorg dan als eerste dat jij en andere weggebruikers veilig zijn. Als de situatie onder controle is, neem je contact op met de OHRA Hulpdienst. Kleine tip: zet voor vertrek het nummer van de OHRA Hulpdienst alvast in je telefoon: 026 400 23 10. Lees ook ons blog Wat te doen bij pech onderweg. Een checklist.

Ook interessant voor jou

Een auto lenen of uitlenen?

Zo zit het met de verzekering bij schade

Groene kaart. Verplicht of niet?

Lees waar je deze nog nodig hebt.

Vogelpoep, insecten en andere vlekken

Zo verwijder je ze van je auto