Skoda autoverzekering

Ben je op zoek naar een voordelige Skoda-verzekering? Bij OHRA is het heel eenvoudig om je Skoda te verzekeren. Met onze kennis helpen we je bij het afsluiten van een voordelige Skoda autoverzekering.

Skoda verzekeren? Gemakkelijk en snel! 

Ontdek nu hoeveel je kunt besparen op je Skoda autoverzekering door eenvoudig je premie online te berekenen. Sluit binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering af die bij jouw Skoda past en helemaal aansluit op jouw wensen. 

Kies de juiste Skoda-verzekering 

OHRA begrijpt dat je niet onnodig veel wilt betalen voor je Skoda autoverzekering. Bij ons profiteer je van scherpe premies en extra voordelen.  

Snel en voordelig je Skoda verzekeren! 

Wil je snel een voordelige autverzekering afsluiten? Volg ons stappenplan: 

 • Stel je verzekering samen 
  Kies de basisdekking en mogelijke aanvullende dekkingen die bij jouw Skoda passen. 
 • Bereken je premie 
  Vul alle gegevens in en ontdek wat je kunt besparen. 
 • Direct verzekerd 
  Vul je aanvullende gegevens in en sluit de Skoda-verzekering af.  

Bij OHRA heb je keuze uit de basisdekkingen WA, WA Plus en All-Risk

Voordelige Skoda-verzekeringen bij OHRA 

WA-verzekering: Dit is de basisdekking die verplicht is voor alle auto's in Nederland. Het dekt de schade die je met jouw auto aan anderen toebrengt.  

WA Plus-verzekering: Deze verzekering biedt naast de dekking van de WA verzekering ook bescherming tegen risico's, zoals diefstal, brand- en ruitschade. 

All-Risk-verzekering: Dit is de meest uitgebreide dekking die wordt aangeboden en biedt ook dekking voor schade aan jouw eigen auto, bijvoorbeeld door een aanrijding. Ook als je zelf schuldig bent.  

Voordelen van Skoda verzekeren bij OHRA 

 • tot 82% no-claimkorting, zelfs voor een tweede auto of motor; 
 • 24/7 hulp bij schade met de OHRA Hulpdienst; 
 • eenvoudige schade melden met de OHRA App. 

Je Skoda aanvullend verzekeren? Dan kun je aanvullende dekkingen toevoegen aan je autoverzekering. Dit zijn het Aanvullend Pakket, Ongevallen Inzittenden, Schade Inzittenden, Rechtsbijstand Motorrijtuig en Pechhulp Nederland. 

Vind een goedkope Skoda-autoverzekering bij OHRA 

Een betaalbare Skoda autoverzekering vind je bij OHRA. Of je nu op zoek bent naar een All-Risk verzekering of je huidige polis wilt vergelijken met onze WA autoverzekering, bij OHRA vind je wat je nodig hebt. Bereken eenvoudig online je premie en ontdek hoe makkelijk en voordelig het is om je Skoda te verzekeren bij OHRA. 

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.