Dekking wijzigen

Wil je een andere dekking? Dit kan per 1 januari van het volgende jaar. Geef dit wel uiterlijk 31 december aan ons door. Je kunt je wijziging doorgeven via Mijn OHRA Zorgverzekering. Soms hoef je niet tot 1 januari te wachten en mag je ook tussentijds wijzigen.

Tussentijds wijzigen?

Dat kan als er iets verandert in je leven. Met de OHRA Meegroeiservice pas je tijdens het jaar je aanvullende verzekering aan. De verandering in je leven en de wijziging van je aanvullende verzekering moeten in hetzelfde kalenderjaar plaatsvinden.

Heb je nog geen aanvullende (tandarts)verzekering? Je kunt de meegroeiservice niet gebruiken om tijdens het jaar een aanvullende (tandarts)verzekering af te sluiten. Dat kan pas per 1 januari van het volgende jaar.

Goed om te weten

Wanneer je je dekking wijzigt, kan je premie veranderen.

En let op

Het is alleen mogelijk om van een aanvullende verzekering mét de Fysio Meeneemservice over te stappen naar een andere aanvullende verzekering mét de Fysio Meeneemservice. Heb je geen Fysio Meeneemservice afgesloten, dan is het ook niet mogelijk deze gedurende het jaar af te sluiten.