Korting op kookboeken

Steeds meer mensen staan graag in de keuken om lekker te koken. Met meer groenten bijvoorbeeld. Of lekker samen met de kids of om gezond af te vallen. Het Voedingscentrum helpt je hierbij. Met korting op kookboeken.

Profiteer ieder kwartaal van 30% korting op een kookboek!

Eerste kwartaal van 2022 – ‘Gezond afvallen’ voor slechts € 9,- (i.p.v. € 12,95)

Je krijgt inzicht om succesvol én blijvend gewicht te verliezen. Je leert omgaan met moeilijke momenten, terugslag en ongezonde verleidingen. Je maakt een persoonlijk plan van aanpak om met behulp van de Schijf van Vijf je gewoontes aan te passen waardoor je niet meer terugvalt in oude patronen.

Tweede kwartaal van 2022 – ‘Sport en voeding’ voor slechts € 6,95 (i.p.v. € 9,95)

Je leert wat je het beste kunt eten als je aan conditiesport, teamsport of krachtsport doet. Lees wat het beste moment is om te eten voor een wedstrijd of training, wat het nut is van supplementen en hoe het zit met de spijsvertering. 

Derde kwartaal van 2022 – ‘Schijf van Vijf’ voor slechts € 9,- (i.p.v. € 12,95)

Een boek met recepten gebaseerd op de producten uit de Schijf van Vijf. Je kunt hierbij denken aan volkorenproducten, mager vlees, vis, peulvruchten en uiteraard veel groenten en fruit. Alles komt aan bod: van ontbijt tot lunch, van diner tot hapjes. Zo geniet je op een verantwoorde manier van lekker eten.

Vierde kwartaal van 2022 – ‘Vandaag vegetarisch’ voor slechts € 9,- (i.p.v. € 12,95)

Vegetarisch of flexitarisch eten wordt steeds populairder. Want het is niet alleen duurzaam, maar ook gezond en lekker! Geniet van meer dan 60 heerlijke vegetarische recepten op basis van noten, ei, soja.

Direct profiteren?

Ga naar het Voedingscentrum en gebruik de code OHRAkoken. Je korting wordt dan direct verrekend.

Wat je moet weten over dit aanbod

  • Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt en is geldig tot en met 31 december 2022
  • Gebruik de kortingscode OHRAkoken
  • De korting geldt alleen voor de 4 kookboeken die hierboven vermeld staan. De korting geldt alleen in het betreffende kwartaal