Met de OHRA Rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor

Je hoopt dat het niet gebeurt, maar je kunt het nooit uitsluiten: dat je met iemand een groot conflict krijgt. Zo groot dat je er niet in je eentje uitkomt. Dat hoeft ook niet. Met onze rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor.


Samen op zoek naar een oplossing

  • Ruim 400 juridisch specialisten staan klaar voor jou en je gezin.
  • Altijd gratis telefonisch advies.
  • Keuze uit 4 dekkingen die aansluiten op wat jij wil.
  • Je kunt zelf je advocaat kiezen.

Onze steun bij wat voor conflict dan ook

Voor je het goed en wel beseft, kun je een grote ruzie hebben. Bijvoorbeeld met je huisbaas, die verantwoordelijk is voor dat lek. Met je werkgever, die je op straat zet. Met de automobilist, die je heeft aangereden. Of met die kennis, die van je vakantiehuisje een ruïne heeft gemaakt. Bij heel veel conflicten - met wie dan ook -  steunen we je. Met onze 4 dekkingen op maat.

Weet jij of je dubbel verzekerd bent?

Als je een rechtsbijstandverzekering afsluit, kun je kiezen voor de dekking Verkeer. Maar misschien ben je in het verkeer al verzekerd van rechtsbijstand. Bijvoorbeeld met je autoverzekering. 

Een team voor de beste oplossing

Als je de juiste dekking hebt afgesloten, krijg je bij een conflict de hulp van de juridische specialisten van DAS. Zonder dat het je iets kost. Als het nodig is, vergoeden we ook externe deskundigen. Voor je het goed en wel beseft, heb je een heel team om je heen. Van advocaten. Mensen die de schade afhandelen. Deurwaarders. Noem maar op. Met zijn allen voor jou.

Heb je vragen over rechtsbijstand en het coronavirus? Hier vind je de meestgestelde vragen.