Reclames van OHRA

10 november 2023 | Reclame

Kies zelf de specialist waar je het snelst geholpen wordt

Matthijs loopt krom van de pijn in zijn rug. De huisarts verwijst hem door. Maar er zijn vaak wel lange wachttijden… Roos schiet in de stress: wát als Matthijs maandenlang thuiszit? Pfiew, valt mee. Matthijs kan direct bij een specialistische kliniek terecht. Dat verzacht de pijn!

3 oktober 2023 | Reclame

Echt persoonlijk antwoord op al je vragen​

Het stormt! Matthijs maakt zich druk over de mogelijke schade. Roos wil checken of dat verzekerd is. Maar toch niet bij een A.I. Chatbot? Roos heeft altijd ruzie met die dingen! Geen zorgen hoor, Matthijs. OHRA is er voor je op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Met echt persoonlijk antwoord op al je vragen. Ja, dat is OHRA. 

12 november 2022 | Reclame

Kies zelf je fysio in de buurt, specialistische kliniek en ziekenhuis

Matthijs heeft last van zijn knie, maar naar de fysio gaan? Straks wordt die bij hen in de buurt niet vergoed. En dan moeten ze heel lang rijden. Zingen ze maar mee met de autoradio en worden ze ontdekt als zangers, maar floppen ze uiteindelijk. Gelukkig hoeft Matthijs zich hier geen zorgen over te maken. Want met de zorgverzekering van OHRA kun je overal terecht en kies je zelf je fysio, ziekenhuis en specialistische kliniek.

2 oktober 2022 | Reclame

Making-of

Bij de uitwerking van het script en tijdens de opnames van de commercial is continu gedacht aan het welzijn van de hond. Want wanneer je een commercial met dieren maakt, moet je met veel dingen rekening houden. Ben je benieuwd hoe dit op de set verliep? Bekijk de making-of. 

15 maart 2022 | Reclame

Alleen betalen als je rijdt.

Roos en Matthijs staan voor een keuze. De auto wel of niet verzekeren? Roos gedachten gaan heel ver. Gelukkig heeft Matthijs de oplossing. De OHRA Kilometerverzekering. Ja, dat is OHRA

12 november 2021 | Reclame

Fysio. Overhouden. Meenemen.

Rob krijgt slecht nieuws van zijn werk. Door roerige tijden verliest hij zijn baan en heeft zijn hoofd er niet meer bij en maakt een vervelende uitglijder. Gelukkig hadden ze de Fysio Meeneemservice. De fysiobehandelingen verloor Rob daardoor niet. Deze neemt hij mooi mee naar volgend jaar.

5 juli 2021 | Reclame

Auto. Goed. Verzekerd.

Rob en Els brengen een bezoek aan de teststraat en ook daar zit een ongeluk in een klein hoekje. Met de OHRA App kun je schade altijd eenvoudig zelf afhandelen. Maar als je er echt niet uitkomt kun je altijd contact met ons opnemen.

5 juli 2021 | Reclame

Auto. Verzekerd. Per Kilometer.

Rob en Els hebben hun cabrio even tevoorschijn gehaald voor een ritje. Rob let niet goed op de weg, dus een ongelukje kon niet uitblijven. Gelukkig hebben zij de nieuwe OHRA Kilometerverzekering. Hiermee betaal je per kilometer, maar ben je net zo goed verzekerd als de auto stil staat.

16 juni 2021 | Reclame

Goed verzekerd op weg met een geleende auto

Rob en Els zijn op weg met een geleende auto en halen een drankje. Lukt het Rob zonder knoeien en brokken? Gelukkig hebben zij een OHRA Leenautoverzekering.

12 november 2020 | Reclame

Verzekeren. Mobiel. Geregeld.

Rob en Els dineren met de buren. Els rakelt een aantal ongelukkige acties van Rob op uit het verleden. Rob veroorzaakt hierna zelf een klein ongelukje.