Nieuws- en persberichten

5 oktober 2021  | Persbericht

OHRA schudt traditionele verzekeringswereld op met prepaid product

De wereld van auto’s verzekeren is al decennia hetzelfde; je sluit een WA, WA Plus of All-Risk verzekering af. OHRA doorbrak eerder dit jaar deze traditionele wijze van verzekeren met de leenautoverzekering (tijdelijke verzekering voor een geleende auto). Nu lanceert het bedrijf een verzekering voor mensen die relatief weinig kilometers rijden door te werken met prepaid bundels van 1.000 kilometer. Met de zogenoemde kilometerverzekering speelt de verzekeringsmaatschappij in op de trend van ‘alleen maar betalen voor gebruik’.

Lees meer
14 september 2021  | Nieuwsbericht

Aanpassing OHRA Zorgverzekering

OHRA wijzigt per 1 januari 2022 de hoogte van de vergoedingen in de basisververzekering voor niet-gecontracteerde geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en wijkverpleging (thuiszorg). Maken klanten vanaf 1 januari 2022 gebruik van niet-gecontracteerde zorgverleners, dan wordt 75% vergoed, maar nooit meer dan het maximumtarief.

Lees meer
6 april 2021  | Nieuwsbericht

D-reizen en je OHRA Reis- of annuleringsverzekering

Vanochtend kwam in het nieuws dat reisorganisatie D-reizen failliet is verklaard. Heb jij een reis geboekt bij D-reizen en heb je een OHRA Reis- of annuleringsverzekering? We kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Lees hieronder de veelgestelde vragen.

Lees meer
25 november 2020  | Nieuwsbericht

OHRA in de top 10 van beste verzekeraars

OHRA staat op de zevende plek bij VerzekeraarsInBeeld. Aan dit jaarlijkse onderzoek in opdracht van het Verbond van Verzekeraars doen 43 verzekeraars mee.

Lees meer
12 november 2019  | Persbericht

Ongebruikte fysiobehandeling meenemen naar nieuwe jaar

OHRA Zorg biedt dit jaar een nieuwe en unieke service: Fysio Meenemen. Hiermee kunnen verzekerden hun ongebruikte fysio behandelingen meenemen naar het nieuwe jaar. In combinatie met de meeste aanvullende verzekeringen kunnen klanten voor een bedrag van maximaal € 1,50 extra per maand, in 2021 gebruik maken van hun ongebruikte fysio behandelingen uit 2020.

Lees meer