Nieuws- en persberichten

25 november 2020  | Nieuwsbericht

OHRA in de top 10 van beste verzekeraars

OHRA staat op de zevende plek bij VerzekeraarsInBeeld. Aan dit jaarlijkse onderzoek in opdracht van het Verbond van Verzekeraars doen 43 verzekeraars mee.

Lees meer
12 november 2019  | Persbericht

Ongebruikte fysiobehandeling meenemen naar nieuwe jaar

OHRA Zorg biedt dit jaar een nieuwe en unieke service: Fysio Meenemen. Hiermee kunnen verzekerden hun ongebruikte fysio behandelingen meenemen naar het nieuwe jaar. In combinatie met de meeste aanvullende verzekeringen kunnen klanten voor een bedrag van maximaal € 1,50 extra per maand, in 2021 gebruik maken van hun ongebruikte fysio behandelingen uit 2020.

Lees meer
4 november 2019  | Nieuwsbericht

Klanttevredenheid 'Verzekeraars in Beeld'

De resultaten van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek 'Verzekeraars in Beeld' door het Verbond van Verzekeraars zijn bekend. OHRA behaalde een 7,5 in de categorie schadeverzekeringen.

Lees meer
1 juli 2019  | Nieuwsbericht

Clixx maakt een eind aan ruzie over schade na lenen auto

Uit onderzoek* blijkt dat het uitlenen van een auto in Nederland soms tot ruzies tussen vrienden en familie leidt als er ongelukken mee gebeuren. Daarom vindt een derde van alle autobezitters het eng om een auto uit te lenen of in een geleende auto te rijden. Met Clixx lanceert OHRA een speciale verzekering voor leenauto’s die de financiële gevolgen van een schade dekt en mogelijke relationele gevolgen beperkt.

Lees meer
8 april 2019  | Persbericht

Radio 10 en OHRA zoeken de Leukste Hond van Nederland

Radio 10 gaat samen met OHRA op zoek naar de Leukste Hond van Nederland! Trotse hondenbezitters kunnen een foto of filmpje van hun hond insturen naar de ochtendshow Ekdom in de Morgen (iedere werkdag van 6.00 tot 10.00 uur) van dj Gerard Ekdom. Een jury, onder leiding van Martin Gaus, selecteert de 5 leukste honden, waarna heel Nederland mag stemmen op de Leukste Hond van Nederland!

Lees meer