Collectiviteitskorting

OHRA begrijpt dat je goed verzekerd wilt zijn en dat je deze zekerheid zelf wilt regelen. Met slimme techniek en snelle service zorgt OHRA dat je na een tegenvaller snel door kunt. Daarom zijn er een aantal veranderingen. Zo zorgen we voor eenvoudige producten met een scherpe prijs. Je vraag over de veranderingen beantwoorden we graag.

 • Ik kan mijn collectiviteit niet meer vinden op de website. Waar moet ik kijken?

  jouw collectieve aanbod vind je op onze speciale informatiepagina's: check je collectieve mogelijkheden

 • Wat gebeurt er met de collectiviteitskortingen van mijn huidige verzekeringen?

  Jaarlijks bespreken wij met je collectiviteit de resultaten en de mogelijkheden voor samenwerking. In de meeste gevallen verandert de korting op je huidige zorg- of schadeverzekeringen niet. De korting blijft bestaan.

  Bij enkele collectiviteiten verandert de korting wel. Als dat voor jou geldt, lees je dat in de (digitale) brief bij je verlengingspolis. Voor informatie kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon van de collectiviteit waarbij je bent aangesloten.

 • Waarom krijg ik een lagere collectiviteitskorting op een nieuwe autoverzekering?

  We maken verzekeren een stuk eenvoudiger. We verkopen producten zonder toeters en bellen. En alle verzekeringspapieren zijn altijd en overal digitaal te bekijken en te wijzigen. Juist door nog beter gebruik te maken van digitale oplossingen kunnen we onze prijzen verlagen. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het resultaat: een standaard scherpe prijs.

  Heeft jouw werkgever of vereniging een collectief contract? Dan kan het zijn dat je kunt blijven profiteren van een collectieve korting. Deze korting krijg je dan op de nieuwe verlaagde premie.

 • Ik koop een nieuwe auto. Wat gebeurt er dan met mijn collectiviteitskorting op de autoverzekering?

  Koop je een nieuwe auto of wijzig je de regelmatige bestuurder? Dan krijg je de standaard scherpe prijs op je autoverzekering van OHRA. Of je nog een extra collectiviteitskorting krijgt, is afhankelijk van de nieuwe afspraken met je werkgever of vereniging.

 • Andere veelgestelde vragen