Collectiviteitskorting

OHRA begrijpt dat je goed verzekerd wilt zijn en dat je deze zekerheid zelf wilt regelen. Met slimme techniek en snelle service zorgt OHRA dat je na een tegenvaller snel door kunt. Daarom zijn er een aantal veranderingen. Zo zorgen we voor eenvoudige producten met een scherpe prijs. Je vraag over de veranderingen beantwoorden we graag.

 • Ik kan mijn collectiviteit niet meer vinden op de website. Waar moet ik kijken?

  Uw collectieve aanbod vindt u op uw collectieve tussenpagina. Ook kunt u via onze website de premie inclusief collectieve korting berekenen.

 • Wat gebeurt er met de collectiviteitskortingen van mijn huidige verzekeringen?

  Jaarlijks bespreken wij met uw collectiviteit de resultaten en de mogelijkheden voor samenwerking. In de meeste gevallen verandert de korting op uw huidige schadeverzekeringen niet. De korting blijft bestaan.

  Bij enkele collectiviteiten verandert de korting wel. Als dat voor u geldt leest u dat in de (digitale) brief bij uw verlengingspolis. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met de contactpersoon van de collectiviteit waarbij u bent aangesloten.

 • Waarom krijg ik een lagere collectiviteitskorting op een nieuwe autoverzekering?

  We maken verzekeren een stuk eenvoudiger. We verkopen producten zonder toeters en bellen. En alle verzekeringspapieren zijn altijd en overal digitaal te bekijken en te wijzigen. Juist door nog beter gebruik te maken van digitale oplossingen kunnen we onze prijzen verlagen. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het resultaat: een standaard scherpe prijs.

  Houdt uw werkgever of vereniging een collectief contract? Dan kan het zijn dat u kunt blijven profiteren van een collectieve korting. Deze korting krijgt u dan op de nieuwe verlaagde premie.

 • Ik koop een nieuwe auto. Wat gebeurt er dan met mijn collectiviteitskorting op de autoverzekering?

  Koopt u een nieuwe auto of wijzigt u de regelmatige bestuurder? Dan krijgt u de standaard scherpe prijs op uw digitale autoverzekering van OHRA. Of u nog een extra collectiviteitskorting krijgt is afhankelijk van de nieuwe afspraken met uw werkgever of vereniging.

 • Andere veelgestelde vragen