Pakketkorting bij OHRA

Bij OHRA houden we niet van toeters en bellen. Verzekeren moet eenvoudig zijn, zodat je het zelf kunt regelen. Je betaalt bij ons daarom altijd een scherpe premie, hoeveel verzekeringen je ook hebt. Dat is ook de reden dat we geen pakketkorting meer aanbieden. Heb je vanuit het verleden nog pakketkorting op je bestaande verzekering? Dan blijft die gewoon doorlopen. 

 • Voor welke verzekeringen stopt OHRA met pakketkorting?

  We stoppen bij alle verzekeringen met de pakketkorting.
 • Waarom stopt OHRA met de pakketkorting?

  We zeiden het al: we willen het verzekeren eenvoudig houden, zodat je het zelf kunt regelen. Hierdoor kunnen we scherpe premies aanbieden. Iedereen moet van deze lage prijs kunnen profiteren. Het maakt niet uit hoeveel verzekeringen je hebt. Daarom stoppen we met de pakketkorting.

 • Krijg ik nog pakketkorting als ik een nieuwe verzekering afsluit?

  Nee, in dat geval krijg je geen korting, maar wel onze standaard scherpe prijs.

 • Wat gebeurt er met de premie van mijn andere verzekeringen als ik een verzekering opzeg?

  Niets. Als je een verzekering opzegt, heeft dat geen invloed op de premie van je andere verzekeringen. Je blijft daar hetzelfde voor betalen.

 • Wat gebeurt er als ik iets wijzig in mijn verzekeringen?

  Dan blijft je korting gewoon gelijk. Behalve als je een nieuw kenteken opgeeft voor je autoverzekering. Of een verhuizing doorgeeft als je bij ons een inboedel- of opstalverzekering hebt. Deze 2 situaties zien we als een nieuwe verzekering en dan stopt de pakketkorting voor die verzekering.

  Heb je onze zorgverzekering? Let dan even op bij een wijziging in je aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Je premie verandert dan en dat heeft invloed op je korting. Het kortingspercentage blijft gelijk, maar de korting zelf wordt wat hoger of lager.

 • Zie ik de pakketkorting nog op mijn polisblad?

  Nee. Als je nog een verzekering hebt met pakketkorting, zie je dat niet meer terug op je polis. Geen zorgen, de korting is wel gewoon verrekend in je premie.

  In Mijn OHRA kun je oude polisbladen terugzoeken waarop de korting nog wel vermeld staat. Ga naar 'Polisblad inzien' en zoek een polis uit mei 2014 of daarvoor.