Voorwaarden OHRA App

In deze voorwaarden staat belangrijke informatie over de OHRA App. Je leest over het gebruik ervan, over de kosten en de kenmerken. Ook de veiligheid komt aan bod. Als je deze voorwaarden leest, weet je precies waar je aan toe bent.

Met de OHRA App kun je op jouw mobiele telefoon of tablet informatie bekijken over jouw verzekeringen bij OHRA en diverse functionaliteiten gebruiken. Ook kunnen OHRA klanten met een OHRA Account inloggen om hun persoonlijke gegevens en productgegevens bij OHRA in te zien.

Downloaden en updates

Om gebruik te kunnen maken van de OHRA App moet je de app downloaden. Je mag de app alleen downloaden vanuit een betrouwbare bron. Voor iOS is dit de AppStore, voor Android is dit Google Play. De OHRA App is beschikbaar voor apparaten met Android 8 of nieuwer, iOS 12 of nieuwer en alle versies van iPadOS.  

Je hebt altijd de laatste versie van de app nodig. Controleer zelf regelmatig of er updates zijn. Als je niet de laatste versie van de app gebruikt, dan kan het zijn dat de OHRA App niet of niet goed werkt op je mobiele telefoon of tablet.

Gebruik

Als je gebruikmaakt van het personaliseren van de OHRA App (handmatig of via inloggen in Mijn OHRA) adviseren wij je om je smartphone of tablet te beveiligen met een toegangscode.

Wijzigen, uitbreiden, beëindigen OHRA App

OHRA mag de OHRA App wijzigen, uitbreiden of beëindigen. Bijvoorbeeld uit veiligheidsoverwegingen of om bedrijfseconomische redenen.

Gebruik mobiele telefoon en tablet

Als je gebruikmaakt van de OHRA App moet je ervoor zorgen dat het besturingssysteem van jouw mobiele telefoon of tablet origineel en actueel is. Controleer zelf regelmatig of er systeemupdates zijn.

Heeft je mobiele telefoon of tablet geen origineel of actueel besturingssysteem? Dan kan het zijn dat de OHRA App niet of niet goed werkt.

Verwijderen OHRA App

De OHRA App kun je zelf van je mobiele telefoon of tablet verwijderen. De eventuele persoonlijke gegevens die je hebt ingevoerd zullen van je mobiele telefoon of tablet worden verwijderd.

Veiligheid

Vermoed je dat de veiligheid van je persoonlijke gegevens of van de app niet meer zeker is? Meld dit dan direct telefonisch aan OHRA. Doe dit in ieder geval als je mobiele telefoon of tablet is gestolen of je deze bent verloren.

Na je melding kan OHRA jouw OHRA Account blokkeren.

De kosten

Aan het gebruik van de OHRA App zijn geen kosten verbonden. Alle kosten voor het gebruik van internet en je mobiele telefoon zijn wel voor je eigen rekening.

Voorwaarden mobiel declareren

Bekijk de voorwaarden voor mobiel declareren.

Elektronische Diensten

Als je gebruikmaakt van Mijn OHRA gelden de Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten (pdf).

Aansprakelijkheid van jezelf

Je bent volledig aansprakelijk voor de schade als je je bij het gebruik van de OHRA App niet houdt aan deze voorwaarden.

Aansprakelijkheid van OHRA

Zie hiervoor onze disclaimer.