Voorwaarden OHRA App

In deze voorwaarden staat belangrijke informatie over de OHRA App. U leest over het gebruik ervan, over de kosten en de kenmerken. 
Ook de veiligheid komt aan bod. Als u deze voorwaarden leest, weet u precies waar u aan toe bent.

Met de OHRA App kunt u op uw mobiele telefoon of tablet informatie bekijken over OHRA en diverse functionaliteiten gebruiken. 
Ook kunnen OHRA klanten met een Mijn OHRA account inloggen om hun persoonlijke en productgegevens bij OHRA in te zien.

Downloaden en updates

Om gebruik te kunnen maken van de OHRA App moet u de app downloaden. U mag de app alleen downloaden vanuit een betrouwbare bron. Voor iOS is dit de AppStore, voor Android is dit Google Play. De OHRA App is beschikbaar voor apparaten met Android 8 of nieuwer, iOS 12 of nieuwer en alle versies van iPadOS.  

U heeft altijd de laatste versie van de app nodig. Controleert u zelf regelmatig of er updates zijn.

Als u niet de laatste versie van de app gebruikt, dan kan het zijn dat de OHRA App niet of niet goed werkt op uw mobiele telefoon of tablet.

Gebruik

Als u gebruikmaakt van het personaliseren van de OHRA App (handmatig of via inloggen in Mijn OHRA) adviseren wij u om uw smartphone of tablet te beveiligen met een toegangscode.

Wijzigen, uitbreiden, beëindigen

OHRA mag de OHRA App wijzigen, uitbreiden of beëindigen. Bijvoorbeeld uit veiligheidsoverwegingen of om bedrijfseconomische redenen.

Gebruik mobiele telefoon en tablet

Als u gebruikmaakt van de OHRA App moet u ervoor zorgen dat het besturingssysteem van uw mobiele telefoon of tablet origineel en actueel is. Controleert u zelf regelmatig of er systeemupdates zijn.

Heeft uw mobiele telefoon of tablet geen origineel of actueel besturingssysteem? Dan kan het zijn dat de OHRA App niet of niet goed werkt.

Verwijderen app

De OHRA App op uw mobiele telefoon of tablet kan worden verwijderd. De eventuele persoonlijke gegevens die u heeft ingevoerd zullen van uw mobiele telefoon of tablet worden verwijderd.

Veiligheid

Vermoedt u dat de veiligheid van uw persoonlijke gegevens of van de app niet meer zeker is? Dan moet u dat direct telefonisch melden aan OHRA. Doet u dat in ieder geval als uw mobiele telefoon of tablet is gestolen of u deze bent verloren.

Na uw melding kan OHRA uw Mijn OHRA account blokkeren.

De kosten

Aan het gebruiken van de OHRA App zijn geen kosten verbonden. Alle kosten voor het gebruik van internet en uw mobiele telefoon zijn voor uw eigen rekening.

Voorwaarden mobiel declareren

Bekijk de voorwaarden voor mobiel declareren.

Elektronische Diensten

Als u gebruikmaakt van Mijn OHRA gelden de Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten (pdf).

Aansprakelijkheid van uzelf

U bent volledig aansprakelijk voor de schade als u zich bij het gebruik van de OHRA App niet houdt aan deze voorwaarden.

Aansprakelijkheid van OHRA

Zie hiervoor onze disclaimer.